Se pop zvezdnica po 17 letih vrača na glasbeno sceno?!

08. avgust 2023

Se pop zvezdnica po 17 letih vrača na glasbeno sceno?!

08. avgust 2023
Foto: Profimedia

Se pop zvezdnica po 17 letih vrača na glasbeno sceno?!

08. avgust 2023
Foto: Profimedia

Paparaci so zvezdnico ujeli na ulicah New Yorka, ko je zapuščala snemalni studio. Ali to pomeni, da lahko v kratkem pričakujemo nov album?

Se še spomnite Nelly Furtado in njenega hita iz leta 2000 I’m Like A Bird? Seveda se, saj smo v tistem času njene pesmi prepevali čisto vsi. Potem ko je bila nekaj let v zatišju, se je leta 2006 spet vrnila na glasbeno sceno z albumom Loose ter velikima hitoma Meneater in Say It Right. Čeprav je po tem izdala še tri albume, noben od njih ni dosegel pretirane slave, na pevko pa smo kmalu čisto pozabili.

No, danes je kanadska zvezdnica stara 44 let in očitno se počasi vrača na glasbeno sceno. Paparaci so jo namreč ujeli pred pevskim studiem, oblečeno v široke kavbojke in belo majico brez rokavov, pozornost pa so vzbujala njena velika bela sončna očala in bleščeč nasmeh, po katerem je bila vedno znana.

Foto: Profimedia

Pevka je sicer maja letos razkrila, da je diagnosticirana z motno pozornosti ADHD. V pogovoru za revijo Fault Magazine je povedala, da so ji bolezen diagnosticirali pred 18 meseci in da se z njo sooča na naraven način s pomočjo plesa in koreografije.

“Verjamem, da sem to bolezen imela vse življenje, a v otroštvu me je igranje inštrumentov šest dni na teden ohranjalo prisebno. Še danes ugotavljam, da disciplina resnično pomaga mojim možganom,”

je razložila in dodala, da želi s svojo izkušnjo pomagati drugim ljudem.

Foto: Profimedia

“Nisem pretirano dramatična glede tega, ne obremenjujem se z diagnozo, ampak raje iščem rešitve,” je dejala. ADHD je sicer motnja, ki vpliva na vedenje. Ljudje s tem stanjem so nemirni, lahko imajo težave s koncentracijo in lahko delujejo impulzivno.

Verjetno je prav to razlog, da se je zvezdnica spet vrnila v glasbeni studio, kjer ustvarja novo glasbo. Morda pa kmalu spet izda veliki hit, ki ga bomo vsi na glas prepevali!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close