Se spomnite priljubljenih bratov Hanson? Tako so videti danes!

04. julij 2023

Se spomnite priljubljenih bratov Hanson? Tako so videti danes!

04. julij 2023

Se spomnite priljubljenih bratov Hanson? Tako so videti danes!

04. julij 2023
Foto: Profimedia

Pisalo se je leto 1997, ko smo imele otroške sobe polepljene z njihovimi posterji ter ob zvokih njihove uspešnice MMMBop poskakovale po postelji in sanjarile o našem najljubšem bratu Hanson.

Se jih spomnite? Isaac, Taylor in Zac so bili predmet poželenja marsikatere najstnice, ki je vzdihovala ob njihovih dolgih laseh in prikupnih nasmeških.

Fantje so zaslužni za uspešnico MMMBop, ki velja za enega največjih hitov prejšnjega stoletja. Kaj se je torej zgodilo s simpatično trojico iz Oklahome? Kaj počnejo in kako so videti danes? Slavni bratje vsekakor ne počivajo.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Najprej so leta 2013 lansirali svojo lastno znamko piva z imenom Mmmhops, nato pa leta 2017 izdali božični album in bili dvakrat na turneji. Leto kasneje so izdali nov album Sting Theory, leta 2021 pa sodelovali v pevskem šovu The Masked Singer US.

Foto: Profimedia

In kaj počnejo v zasebnem življenju? Najstarejši Isaac, ki je bil ob ustanovitvi skupine star 11 let, je danes že 40-letnik. Z ženo Nicole, ki jo je opazil v peti vrsti na njihovem koncertu v New Orleansu, je poročen je že dolgih 14 let, skupaj pa imata tri otroke.

Isaac ima tudi svoj podcast Grace Unknown, v katerem govori o “življenju, ljubezni, osamljenosti in sprejemanju pogumne prihodnosti”.

Foto: Profimedia

Srednji Taylor je imel na višku njihove kariere 9 let, danes pa je 38-letnik srečno poročen in ima, pozor, sedem otrok! Najstarejši je star 23, najmlajši pa komaj leto in pol.

Najmlajši Zac je danes star 35 let in živi v Virginiji. Leta 2006 se je poročil z glasbenico Kate Tucker, skupaj pa imata štiri otroke. Če zračunamo, imajo slavni bratje skupaj kar 14 otrok! Zac je lani v pogovorni oddaji razkril, da se vsi med seboj zelo dobro razumejo.

“Veliko časa preživimo skupaj po turnejah, v studiu in drug ob drugem, tako da se naši otroci res zelo, zelo dobro poznajo. Res smo si zelo blizu.”

Foto: Instagram

Po vseh ocenah so se Hansonovi fantje izkazali za dobre može, poleg tega pa so opravili veliko dobrodelnih del, zlasti za boj proti epidemiji aidsa v Afriki. V glasbi so še vedno zelo aktivni, večino časa pa preživijo s svojimi družinami. In bodimo iskreni, še vedno zelo dobro izgledajo.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close