Slaba reklama za Louis Vuitton na Oskarjih: “Kvaliteta Zare”

13. marec 2024

Slaba reklama za Louis Vuitton na Oskarjih: “Kvaliteta Zare”

13. marec 2024
Foto: Profimedia

Številni še kar ne morejo pozabiti, da se je Emmi Stone v ključnem trenutku pokvarila zadrga na obleki. Ravno, ko je morala sprejeti oskarja.

Od podelitve oskarjev so minili že skoraj trije dnevi, a sledilci na Instagramu še kar ne nehajo razpravljati o tem, da se je Emmi Stone tik pred prejemom oskarja pokvarila zadrga na njeni obleki znamke Louis Vuitton.

Na pokvarjeno zadrgo je opozorila kar igralka sama, ko je prišla na oder, da bi sprejela že svojega drugega oskarja: “Moja obleka je pokvarjena. Mislim, da se je zgodilo med pesmijo I’m just Ken’,” je pojasnila, pri čemer je imela v mislih nepozaben nastop Ryana Goslinga, ki se je zgodil nekaj trenutkov prej.

Foto: Profimedia

Emma se je morala kar nekajkrat prijeti za obleko, v strahu, da bi ji zaradi pokvarjene zadrge zdrsnila dol. Na srečo je imela mentolovo zelena obleka všito podlogo, zato 35-letna igralka ni pokazala preveč kože.

Foto: Profimedia

“Se lahko sploh imajo za visoko modo?”

Na Instagramu so se usuli komentarji na Emmino nezgodo, v slogu: “Louis Vuitton, imel si eno nalogo”. Številni so šli še dlje: “Ali se lahko znamka, ki naredi obleko za oskarjevsko igralko, ki ne zdrži niti dve uri, sploh ima za visoko modo?”

Foto: Profimedia

Drugi pa so cenjeno francosko modno hišo primerjali kar s trgovinami hitre mode: “Zdaj ves svet ve, da so obleke Louis Vuitton kakovosti Zare.” Še en uporabnik Instagrama se je strinjal in dodal: “Všeč mi je ta obleka, a morda raje izdelajte bolj kakovostne zadrge od tistih, ki jih najdem v H&M-u.”

Še več uporabnikov je izpostavilo, da je to res pokvarilo Emmin poseben trenutek, drugi pa so se pošalili v stilu, da je celo njena zadrga pokala od ponosa. Ko je pred podelitvijo pozirala v obleki, je bila sicer videti odlično:

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zvezdnica se je po podelitvi za zabavo Vanity Fair sicer preoblekla v drugo, svetlikajočo obleko, vendar iste znamke. Upamo, da se je ta obnesla bolje kot prva …

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close