Slavna modna kreatorka obtičala v lateksu: “Moja najhujša nočna mora”

07. december 2022

Slavna modna kreatorka obtičala v lateksu: “Moja najhujša nočna mora”

07. december 2022
Foto: Instagram @jennalyonsnyc

Jenna Lyons je na Instagramu delila svojo zadnjo modno nezgodo.

Priljubljena oblikovalka in modna poznavalka Jenna Lyons je na Instagramu razkrila, kako se je pred kratkim znašla v modni zagati, ki jo je označila za “najhujšo nočno moro”.

Preden se je odpravila na dogodek, ji je prijateljica Sarah Clary pomagala zapeti pajac iz lateksa, vendar pa nista pomislili, da bi ji pomagala tudi pri odpenjanju, ko sta odhajali domov.

Jenna je pajac YSL kombinirala z elegantnimi črnimi hlačami in salonarji. (Foto: Profimedia)

Jenna je bila tako prepuščena sama sebi, svoj poskus slačenja pajaca pa je posnela tudi za Instagram, kjer je pokazala, kako se muči pri odpenjanju zadgre, ki je nikakor ni dosegla. V videu se lahko sliši premikanje lateksa in kako se lepi na njeno kožo. “Dobesedno ne morem doseči. Ne morem verjeti, da se to dogaja,” nejeverno pove med smehom in doda, da tako že ne bo mogla spati.

Ko je Clary videla video, je šaljivo pripomnila: “Zapela sem te in naoljila tvoj lateks. Zdaj pa bi te morala še odpeti? To prijateljstvo je težko delo …”

54-letni oblikovalki se je le uspelo sleči iz tesnega pajaca, čeprav ni razkrila, kako natanko ji je to uspelo. V naslednjem videoposnetku na Instagramu je le dejala, da se je spravila iz pajaca in da je zelo ponosna nase.

Jenna je znana kot nekdanja kreativna direktorica znamke J.Crew in stilistka številnih znanih obrazov, med drugim Michelle Obama in Beyoncé, nekateri pa ji celo pravijo “ženska, ki oblači Ameriko”.

Je lastnica veganske znamke umetnih trepalnic LoveSeen, trenutno pa nastopa v resničnostnem šovu Real Housewives of New York.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close