Znana pevka prekinila s fantom, ker je rekel, da se je zredila

05. avgust 2023

Znana pevka prekinila s fantom, ker je rekel, da se je zredila

05. avgust 2023
Foto: Profimedia

Bebe Rexha je javno razkrila, da se je s svojim fantom razšla, ker ji je očital, da se je poredila.

33-letna pevka Bebe Rexha je bila tri leta v razmerju s Keyanom Safyarijem, s katerim sta se očitno razšla zaradi sporočila, v katerem ji je Safyari rekel, da se je preveč zredila.

To je razkrila zevzdnica sama, ko je na svojih družbenih omrežjih delila točno sporočilo, ki ji ga je poslal Safyari:

“Nikoli nisem rekel, da nisi lepa, in nikoli nisem rekel, da te ne ljubim. Ampak rekel sem, da bom iskren s tabo, in tvoj obraz se je spremenil. Bi raje videla, da ti lažem? Zredila si se za 20 kilogramov in logično je, da se je tvoj obraz spremenil.”

V nadaljevanju je argumentiral, da se je tudi ona že pošalila na njegov račun, ko se je zredil, a da tega ni doživljal tako, da ga več ne ljubi. Zato je dodal: “Če hočeš najti razlog, da se razideva, ima to smisel. Ampak to ni pravi razlog. Če si nezadovoljna z mano/sabo/življenjem in v naju ne vidiš prihodnosti, potem je to razlog. Veš, da si se mi vedno zdela lepa in da sem te imel rad ne glede na vse. Povej mi, če bi se želela pogovoriti, da ti bodo zadeve bolj jasne. Ljubim te.”

Pevka sicer uradno še ni potrdila ali zanikala, če sta se zdaj dokončno razšla, vendar pa je po mnenju oboževalcev z javnim deljenjem teh sporočil nakazala, da nista več par. Skupaj sta bila od leta 2020.

Foto: Profimedia

Sicer pa je Bebe že nekaj časa precej iskrena glede svoje teže in oboževalce ves čas poziva, naj ljudi ne obsojajo zaradi kilogramov, ker ne vedo, “kaj nekdo prestaja”. Pred nekaj leti je iskreno delila tudi, da številni modni oblikovalci niso želeli obleči za podelitev grammyjev, ker naj bi bila “predebela”.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close