Slovenska oblikovalka z novo kolekcijo začrtala nov trend

18. februar 2023

Slovenska oblikovalka z novo kolekcijo začrtala nov trend

18. februar 2023
Foto: Domen Jugovar

Želite osvežiti garderobno omaro z jesensko-zimskimi kosi, ki jih lahko nosite vse do poletja? Poiščite inspiracijo v najnovejši kolekciji modne znamke ninaluba.

Kolekcija Stellar v prevodu pomeni zvezda in odseva čarobnost in pravljičnost galaksije, ki jo simbolizirajo neti ali rinčice. Ti igrajo glavno vlogo zvezd na večernem nebu obsijanim z luno. V kolekciji prevladujejo rjava in črna barva ter mehki materiali kot sta pliš in semiš pletivo. Za večino kreacij, ki jih ustvarja Nina Košak, lahko izberete poljubno barvo in/ali vzorec.

Mi smo se zaljubili v brezčasni “oversized” plašč v konjak barvi, ki ga lahko v nosite pozimi v kombinaciji z jeansom in pulijem z visokim ovratnikom, pomladi in poleti pa čez kratko obleko v hladnih jutrih ali večerih. Kolekcijo dopolnjujejo še obleke, puloverji, široke hlače in ozka krila.

Kolekcijo zaokrožajo torbice, oblikovalka pa si je kolekcijo zamislila kot fluidno, večsezonsko, ki jo lahko nosite tako pozimi kot poleti.

Stroge meje med letnimi časi so v zadnjih letih močno zabrisane in odlično je videti, da se tudi modni oblikovalci s svojimi kolekcijami temu prilagajajo. Verjamemo, da bodo temu trendu sledili tudi drugi oblikovalci.

-

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close