Šokirani boste, ko vidite oprave s podelitve nagrad tony!

12. junij 2023

Šokirani boste, ko vidite oprave s podelitve nagrad tony!

12. junij 2023
Foto: Profimedia

Zvezdniki so pri sestavljanju oprav za na rdečo preprogo vedno bolj izvirni. Vendar se sprašujemo, ali gre vse skupaj v pravo smer.

V New Yorku so podelili nagrade tony, namenjene tistim za izjemne dosežke na Broadwayu. Po rdeči preprogi se je sprehodilo kar nekaj znanih zvezdnikov, med njimi pa je najbolj izstopala Lupita Nyong’o, ki je presenetila v srebrnem naprsnem oklepu, ki ga je po modelu njenega telesa izdelala oblikovalka Misha Japanwala.

“Počaščena, ponižna, okrepljena in polna energije sem, da lahko na rdeči preprogi nosim to edinstveno kreacijo,” je zapisala na Instagramu. Del njene nadrealistične oprave je bila tudi tetovaža s kano, ki je krasila njeno glavo.

Lupita Nyong’o (Foto: Profimedia)
Lupita Nyong’o (Foto: Profimedia)

Na rdeči preprogi je izstopal tudi gledališki producent Jordan Roth, a žal v slabem smislu. Oblečeno je imel do tal segajočo črno obleko, čez njo pa si je nadel rdeč mrežast plašč s kapuco in bleščicami.

Videz je zaključil z ujemajočo se manikuro, rdečimi ustnicami in bleščicami na glavi. Pika na i? Bič, s katerim je udrihal med fotografiranjem.

Jordan Roth (Foto: Profimedia)

Nagrado za najslabše oblečeno si zasluži tudi 23-letna igralka Julia Lester, ki je bila videti kot lik iz serije Bridgerton. Odločila se je za dolgo zeleno obleko v stilu princeske z napihnjenimi rokavi in rožastim zgornjim delom.

Videzu je dodala še črne prosojne rokavice in choker ter bila s (pretirano) skodranimi lasmi res videti kot zloba sestra iz filma o Pepelki.

Julia Lester (Foto: Profimedia)

Zelo izviren (če se lepo izrazimo) je bil pri izbiri outfita tudi igralec, pevec in plesalec J. Harrison Ghee, ki je poziral v turkizno modri opravi z visokim ovratnikom in rokavicami ter dobro mero nakita in visoko frizuro v slogu Princa z Bel Aira.

Vsekakor vpadljiv videz, ki pa si ga želimo čim prej izbrisati iz spomina.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close