Sta to najboljši in najslabši videz iz Cannesa?

25. maj 2023

Sta to najboljši in najslabši videz iz Cannesa?

25. maj 2023
Foto: Profimedia

Poosebitev glamurja na eni in plastična katastrofa na drugi strani.

Filmski festival v Cannesu se počasi zaključuje in zvezdnice imajo samo še en dan časa, da na rdeči preprogi zablestijo v najbolj ekstravagantnih oblekah. Teh v preteklih dneh vsekakor ni manjkalo, nam pa je v oči najbolj padla Rosie HuntingtonWhiteley, ki je na projekciji filma Club Zero postregla z elegantnim glamurjem.

Oblečeno je imela črno obleko z odprtim hrbtom na eno ramo znamke Valentino, ki je bila na boku poudarjena z veliko belo pentljo in razkrivala ekstremno drzen razporek.

Foto: Profimedia

Manekenka in ustanoviteljica lepotne znamke Rosie Inc. je videz dopolnila z visečimi diamantnimi uhani in srebrnimi zapestnicami. Piko na i sta celotni podobi dala napol dvignjena in napol spuščena frizura ter rahlo zadimljen mejkap.

Foto: Profimedia

Na drugi strani pa imamo Julio Fox, kraljico bizarnega stila, ki očitno ni razumela kodeksa oblačenja. Po rdeči preprogi najbolj glamuroznega filmskega festivala se je sprehodila v popolnoma prozorni plastičnii opravi. Zvezdnica, ki je postala znana po zaslugi kratke romance s Kanyejem Westom, si oblačila rada izdeluje kar sama in ne dvomimo, da je bilo tudi tokrat enako.

Foto: Profimedia

Oblečen je imela prozoren suknjič z voluminoznimi rokavi, ki je spominjam na pelerino in razkrival njene gole prsi ter enake hlače, izpod kateri so se videle njene spodnjice. Na sprednji del oprave so bili prišiti trije puhasti cofki, ki so spominjali na klovnovsko obleko, Foxova pa je videzu dodala še ujemajočo se kapo in čevlje z ultra visoko peto.

Da je vse skupaj bilo videti še bolj bizarno, si je obraz pobarvala z belo, ustnice pa poudarilo s črno barvo.

Foto: Profimedia

Čeprav je njen klovnovski videz zagotovo pritegnil ogromno pozornosti, ga je uspela spremeniti za premiero filma Idol. Zanj se je preoblekla v podobno prozorno kreacijo, ki je bila najverjetneje narejena iz plastičnih vrečk. Vsekakor videz, ki nikakor ni primeren za na rdečo preprogo.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close