Johnny Depp: “Ponosen sem na svoje gnile zobe!”

21. maj 2023

Johnny Depp: “Ponosen sem na svoje gnile zobe!”

21. maj 2023
Foto: Profimedia

Oboževalci filmskega festivala v Cannesu so bili šokirani nad stanjem igralčevih zob, ki pa Deppa očitno ne motijo.

V Cannesu je po pričakovanjih veliko pozornosti dobil povratnik med igralci, ki smo ga lani namesto v filmih gledali na sodišču skupaj z njegovo nekdanjo ženo Amber Heard. Toda Johnny Depp se je na veselje, ali pa na ogorčenje, številnih vrnil z novim filmom Jeanne Du Barry. V filmu nastopa kot kralj Ludvik XV, ki na svoj dvor pripelje prostitutko kot svojo ljubico. 

Za film je dobil številne pohvale, njegovi oboževalci pa so mu celo namenili sedeminutno stoječo ovacijo. Medtem ko so mu številni namenili lepe besede ter pohvalili njegov zdrav videz in vesel nasmeh, pa nekateri niso mogli mimo njegovih zob.

Johnny Depp s francosko igralko Maïwenn. (Foto: Profimedia)

“Zares se spreminja v kapitana Jacka Sparrowa,” je menil eden od uporabnikov družbenih omrežij, medtem ko so drugi zaskrbljeno komentirali, da zobje nedvomno gnijejo. 

Igralec je sicer že pred časom spregovoril o stanju svojega zobovja, za katerega pravi, da je polno lukenj, zdravili pa so mu tudi koreninski kanal, toda proces ni bil nikoli zaključen. Depp je celo rekel, da je ponosen na svoje “škrbine” ter da mu je všeč njegov nasmeh, medtem ko bi ga perfektni zobje zelo motili. 

Foto: Profimedia

59-letnik se na tokratne kritike svoj zob (še) ni odzval, je pa povedal, da ga Hollywood končno ne bojkotira več, kot je to trdil leta 2021. 

“Ali zdaj čutim bojkot? Ne, sploh ne. Ne čutim bojkota Hollywooda, ker ne razmišljam o njem.”

Johnny Depp

Depp je nato še dodal, da “ne čuti potrebe” po Hollywoodu in da se mu zdi, da je trenutno čuden čas, v katerem si vsi želijo biti sami zase, a tega ne zmorejo. “Morajo se držati pravil, podrediti”.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close