Zvezdnice v Cannesu navdušile, a čakajte, da vidite njihove ulične videze!

20. maj 2023

Zvezdnice v Cannesu navdušile, a čakajte, da vidite njihove ulične videze!

20. maj 2023
Foto: Profimedia

V Cannesu se je pričel najbolj glamurozen filmski festival, mi pa smo pod drobnogled vzeli zvezdniške oprave izven rdeče preproge.

Cannes meseca maja postane “it” lokacija za vse ljubitelje filma in mode. Letni dogodek, ki premierno prikazuje filme, o katerih se največ razpravlja, vsakič znova poskrbi za najbolj glamurozne videze z rdeče preproge.

Zvezdnice se za to priložnost zares potrudijo in tudi izven rdeče preproge poskrbijo za skrbno dodelane outfite ter tako francosko riviero spremenijo v pravo fantazijo luksuza in elegance.

Romee Strijd (Foto: Profimedia)

Pod drobnogled smo vzeli zvezdnice in njihove street style oprave. Manekenka Romee Strijd je navdušila s preprostim outfitom, ki ga je dodelala s skrbno izbranimi dodatki in zlatimi detajli, Helen Mirren je iz slavnega hotela Martinez izstopila v trendovski zeleni barvi, model Iris Law pa je vzbujala pozornost v belem teniškem kompletu.

V nadaljevanju odkrijte še več oprav uličnega stila slavnih zvezdnic, ki vam lahko služijo kot navdih pri sestavljanju pomladne garderobe.

Helen Mirren (Foto: Profimedia)
Iris Law (Foto: Profimedia)
Uma Thurman (Foto: Profimedia)
Grace Elizabeth (Foto: Profimedia)
Cindy Bruna (Foto: Profimedia)
Elle Fanning (Foto: Profimedia)
Laura Harrier (Foto: Profimedia)
Lena Mahfouf (Foto: Profimedia)
Victoria Bonya (Foto: Profimedia)

Esha Gupta (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close