Svetlo, bleščeče in optimistično – H&M predstavlja oblačila prihodnosti

13. oktober 2022

Svetlo, bleščeče in optimistično – H&M predstavlja oblačila prihodnosti

13. oktober 2022
Foto: H&M Studio Event

V nadrealističnem prepletu vonjev, okusov in pogledov smo v družbi pevke Raiven, modne poznavalke Nine Retar in izbranih vplivnežev odkrivali modne kose nove kolekcije H&M za jesen in zimo 2022, ki bodo narekovali tempo prihodnosti.

Ključni kosi so ustvarjeni za edinstvena doživetja, eden izmed teh je bil zagotovo tudi modni dogodek v Ljubljani. Raiven je navdušila v električno modrem hlačnem kostimu.

“Včasih sem žive barve nosila na glavi, zadnja leta jih raje oblečem. Bleščice in futuristični stajlingi so v začetkih moje kariere močno pripomogli k moji prepoznavnosti in tale kolekcija mi na nek način obudi spomine iz časov mojega prvega albuma Magenta.”

Raiven
Pevka Raiven je blestela v modrem hlačnem kostimu. (Foto: H&M Studio Event)

Modna vplivnica Nina Retar pa je izbrala bleščečo srebrno obleko in črno srajco z naborki, ki je kot nalašč za posebne priložnosti. “Vsak dan sem rada urejena, ne glede na posebno priložnost. Kolekcija H&M Studio mi je pisana na kožo, saj je polna barv, bleščic in zanimivih silhuet.”

Vplivnica Nina Retar v novi kolekciji H&M Studio. (Foto: H&M Studio Event)

“Kako se obleči za prihodnost?”

To je bilo vprašanje, ki si ga je za jesen zastavila ekipa H&M Studio. “Razpravljali smo o navdihujočih odpravah človeštva v vesolje. Rezultat so ostre, minimalistične silhuete, ki vzbujajo samozavest zaradi drznih, pogumnih barv. Želimo, da si naši kupci upajo sanjati več,” pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M.

Foto: H&M Studio Event

H&M Studio tako predstavlja najnovejšo kolekcijo J/Z “Neo Real”, ki je svetla, bleščeča in optimistična. Kolekcija je navdihnjena z modno vesoljsko dobo in sodobnimi misijami na Mars ter briše meje med resničnostjo in domišljijo. Z drzno barvno paleto in elegantnimi silhuetami, tkaninami, ki kljubujejo gravitaciji in vrhunskimi modnimi dodatki, kolekcija ponuja futuristično podobo minimalizma.

H&M Studio je H&M-ova najbolj usmerjena in modno napredna ponudba. Kolekcije z omejeno izdajo, ki jih razvija notranja oblikovalska ekipa v ateljeju blagovne znamke v Stockholmu, se predstavijo le dvakrat na leto, omenjena kolekcija pa bo od danes naprej na voljo prek spleta.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close