10 videzov, s katerimi nas je Julia Fox pustila odprtih ust

11. september 2023

10 videzov, s katerimi nas je Julia Fox pustila odprtih ust

11. september 2023
Foto: Instagram

10 videzov, s katerimi nas je Julia Fox pustila odprtih ust

11. september 2023
Foto: Profimedia, Instagram

Videzi, ki kar kličejo po pozornosti, naslovnicah največjih rumenih revij in zgražanju smrtnikov, kaj šele stilistov, so Julijina stalnica.

Če bi Julio Fox opisali z eno besedo, je ekstravaganca na potenco zanjo še vedno povsem premalo. In to velja tako za njene modne kombinacije, izbor nakita kot tudi ličila. Vse in še več si Julia, ki si je slavo okrepila z razvpitim Kanyem Westom, s katerim je bila v zvezi kratek čas, drzne obleči tudi za najbolj elegantne dogodke kot je dobrodelna prireditev amfAr.

Foto: Profimedia

Julia Fox je igralka italijansko-ameriških korenin, ki je zaslovela s filmom Nebrušeni dragulji z Adamom Sandlerjem ob boku, je znana po svojem ekscentričnem modnem okusu, sodelovanji z mnogimi modnimi kreatorji in redno obiskuje tedne mode po vsem svetu. Drzno naličene oči so postale njena stalnica, prav tako tudi voluminozni ekstravagantni kroji in razkazovanje izklesanega telesa.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Z modo je povezana že od mladosti, saj je pričela svojo kariero kot oblikovalka in skupaj s prijateljico Briano Andalore ustanovila znamko pletenin Franziska Fox. Delala je kot model v kampanjah in na modnih revijah znamk Diesel, Supreme, prav tako pa krasila številne modne revije z revijo Vogue na čelu.

V samozaložbi je izdala dve fotografski knjigi, leta 2017 pa pripravila umetniško razstavo z naslovom ‘R.I.P. Julia Fox’, na kateri so bila razstavljena svilena platna, poslikana z njeno lastno krvjo.

Foto: Instagram @juliafox

Prosojne tkanine, kroji in izrezi, ki več razrivajo kot razkrivajo so zanjo nekaj povsem normalnega. Med drugim je leta 2015 gola pozirala za revijo Playboy. Njena ljubezen do premikanja meja na modnem področju izhaja iz njene želje, da izzove družbena pričakovanja in se osvobodi norme.

Moda je zanjo oblika umetnosti in samoizražanja, pri čemer postane dejavnik šoka močno orodje za sprožanje pogovorov in rušenje predsodkov.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ko že mislimo, da smo videli vse, nas vedno znova šokira. Očitno ima še nekaj asov v rokavu, saj so njeni videzi vse bolj nepredstavljivi, neokusni in predvsem minimalistični.

Z zadnjo kreacijo, v kateri je paradirala na modni reviji v New Yorku, ko se je pod usnjenim plaščem pojavila praktično gola, nas je pustila odprtih ust. Njene intimne predele je zakrival le nakit v obliki bikinija. Sprašujemo, kaj še lahko pokaže ali bolje rečeno razkaže, saj je očitno pokazala čisto vse.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close