Tako divje je bilo na praznovanju 101. rojstnega dne modne ikone

12. september 2022

Tako divje je bilo na praznovanju 101. rojstnega dne modne ikone

12. september 2022
Foto: Instagram

101-letna Iris Apfel dokazuje, da ji leta nikakor ne morejo do živega.

“Več je več in manj je dolgčas,” to so besede, s katerimi modna ikona Iris Apfel, ki je znana po svojem ekstravagantnem stilu in razkošnih modnih dodatkih, živi že sto let. V tem slogu je praznovala tudi svoj 101. rojstni dan, ki je spominjal na divjo zabavo dvajsetletnega dekleta.

V Westhamptonu v New Yorku so ji pripravili razkošno večerjo, ki so se je udeležili njena družina in slavni prijatelji, med katerimi sta tudi modni oblikovalki Rachel Zoe in Donna Karan.

Iris Apfel z Rachel Zoe. Foto: Instagram

101-letna ikona dokazuje, da ji leta nikakor ne morejo do živega. Za svoj rojstni dan je veselo nazdravljala s kozarci šampanjca in upihnila svečke na kar dveh tortah, s katerima so jo presenetili prijatelji.

Foto: Instagram

Na ta dan so na ogled postavili tudi njene najbolj ekstravagantne modne kose, nakit in očala, ki so bili na voljo za nakup. Za modne navdušence je to bila redka priložnost, da svojo zbirko dopolnijo z redkimi kosi modne ikone, ki dokazuje, da je njen stil večen.

Slavljenka nazdravlja z Donno Karan. Foto: Instagram

Cena vstopnic za razstavo je znašala 177 dolarjev na osebo, paket, ki je vključeval večerjo, pa slabih 1000 evrov. Ves denar, ki so ga zbrali s prodajo vstopnic in modnih kosov, so podarili otroškemu centru Hampton Synagogue, ki si prizadeva za za etnično razumevanje, obnovo zgodovinskega črno-judovskega zavezništva v Združenih državah in izgradnjo muslimansko-judovskih odnosov po vsem svetu. Iris Apfel je namreč judovskega porekla.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close