Tako groznih oblek na rdeči preprogi že dolgo nismo videli!

05. februar 2024

Tako groznih oblek na rdeči preprogi že dolgo nismo videli!

05. februar 2024
Foto: Profimedia

Tako groznih oblek na rdeči preprogi že dolgo nismo videli!

05. februar 2024
Foto: Profimedia

Včeraj so v Los Angelesu podelili prestižne glasbene nagrade grammy in čeprav smo zelo navdušeni nad nagrajenci, pa smo še toliko bolj razočarani nad oblekami, ki so jih glasbenice izbrale za na rdečo preprogo.

Resda so Grammyji od nekdaj bolj lahkotni in igrivi, kar se oblačil na rdeči preprogi tiče, a letos ne moremo razumeti, ali so stilisti tekmovali, kdo bo bolj usekal mimo, ali so bili med izbiranjem kreacij ‘usekani’ oni.

Slabe modne oprave so se vrstile ena za drugo in četudi so pri nekaterih obleke navdušile, pa je potem razočarala pričeska (berite Taylor Swift) ali pa obleke niti niso bile ustrezne velikosti (beri Heidi Klum in njene pobegle prsi). Kako so se odrezale zvezdnice, lahko z ogledom spodnje galerije presodite sami.

Vashtie Kola (Foto: Profimedia)
Heidi Klum (Foto: Profimedia)
Taylor Swift (Foto: Profimedia)
Coi Leray (Foto: Profimedia)
Ice Spice (Foto: Profimedia)
Summer Walker (Foto: Profimedia)
Miley Cyrus (Foto: Profimedia)
Fantasia Barrino (Foto: Profimedia)
Laverne Cox (Foto: Profimedia)
Caroline Polachek (Foto: Profimedia)
Ayra Starr (Foto: Profimedia)
Bunnie XO (Foto: Profimedia)
Chrissy Teigen (Foto: Profimedia)
Doja Cat (Foto: Profimedia)

In nagrada za najslabše oblečeno zvezdnico gre …

Tokrat niti to ni bilo lahko, a vseeno smo izbrali tri zvezdnice, ki so nas s svojimi videzi dodobra razočarale. Billie Ellish je sicer že veteranka na mestu najslabše oblečenih, a še vedno ne moremo mimo njenih vrečastih oblačil, ki jo optično pomanjšajo in so primerna bolj za pijačo s prijateljico ali kino kot najprestižnejši glasbeni dogodek.

Billie Eilish (Foto: Profimedia)

Če Lauren Daigle pri nas še ni tako zelo poznana, pa si jo bomo nedvomno zapomnili po tej diy kričeče živahni obleki, ki bode v oči. Hipijevski videz je dopolnila s klobukom in vrsto zapestnic, pri čemer pa so vzorčasti sandali s platformo govorili povsem drugo zgodbo.

Lauren Daigle (Foto: Profimedia)

Spoštujemo, da se glasbenica in plesalka Montana Tucker zavzema za izboljšanje družbenopolitičnih odnosov in je želela javno izraziti, da se zavzema za izpustitev vojnih ujetnikov na bližnjem vzhodu, a bi to lahko izpeljala malce bolj elegantno in premišljeno.

Njeno veliko sporočilo na prsih je sicer pritegnilo pozornost, kar je bil nedvomno njen namen, a mi ne moremo mimo prosojne obleke s korzetom v kožni barvi z rokavicami in šalom, ki je videti uboga in nedokončana.

Montana Tucker (Foto: Profimedia)

Večer za ženske

Sicer pa je bila sinočnja velika zmagovalka ponovno Taylor Swift, ki se je zapisala v zgodovino kot edina oseba, ki ji je doslej uspelo osvojiti štiri grammyje za album leta. 34-letna pevka ga je tokrat dobila za album Midnights, za katerega je osvojila še grammyja za najboljši pop vokalni album.

Swift je bila z dosedanjimi tremi grammyji za album leta v družbi s Frankom Sinatro, Steviejem Wonderjem in Paulom Simonom.

Grammyja za ploščo leta in za najboljši pop solo nastop je za pesem Flowers dobila Miley Cyrus, v kategoriji za najboljšo pesem leta pa je slavila Billie Eilish (What Was I Made For?). Zmagovalci večera so bili še raperka SZA, ki je domov odnesla tri grammyje in sicer za najboljši nastop pop dueta ali skupine (Ghost in the Machine), najboljšo R&B pesem (Snooze) in najboljši progresivni R&B album (SOS).

Victoria Monet je bila razglašena za najboljšo debitantko, dobila pa je še grammyja za najboljši R&B album (Jaguar II).

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close