Tako iskrene so zvezdnice o poporodnem življenju

14. avgust 2023

Tako iskrene so zvezdnice o poporodnem življenju

14. avgust 2023
Foto: Instagram @chrissyteigen

Številne zvezdnice so se v zadnjih letih na družbenih omrežjih iskreno odprle o tem, kakšno je življenje po rojstvu otroka.

Številne slavne mame odkrito razpravljajo o izzivih poporodnega obdobja, ki lahko pomembno vplivajo na žensko telo in čustveno počutje ter vodijo v negotovost in pritisk družbe. Te slavne mame so s svojimi pogovori pomagale novopečenim materam, da se počutijo manj same in bolj podprte.

1. Halsey

Foto: Instagram @iamhalsey
Foto: Instagram @iamhalsey

Potem ko se je soočila z endometriozo in doživela številne operacije in spontane splave, je pevka Halsey leta 2021 pozdravila svojega prvega otroka. Kot novopečena mamica Halsey sprejema svoje poporodno telo in nima namena težiti k svoji postavi pred nosečnostjo.

2. Hilary Duff

Foto: Instagram @hilaryduff

Kot mati treh otrok ta igralka neustrašno deli svojo pot materinstva od nosečnosti do izzivov nege novorojenčka. Duffova ostaja močna in samozavestna pri svojih odločitvah kljub fizičnim spremembam, žongliranju s kariero in dojenju. Njen iskren pristop do materinstva je navdihujoč.

3. Ashley Graham

Foto: Instagram @ashleygraham

Medtem ko žonglira s svojo kariero in vzgaja tri sinove, Ashley Graham, znana manekenka z oblinami, svobodno govori o izzivih materinstva, sprejemanju svojega telesa po nosečnosti in urejanju življenja kot mlad starš.

4. Cardi B

Foto: Instagram @iamcardib

Pevka in raperka Cardi B je odkrita in odprta, ko gre za razpravo o fizičnih spremembah, skozi katere je šlo njeno telo med nosečnostjo in po njej. Išče celo nasvete pri svojih sledilcih, kot je razvidno iz njenega poporodnega vprašanja po svoji hčerki: “Dame, kako se vi znebite te črne črte na sredini trebuha po porodu?”

5. Rachel Platten

Foto: Instagram @rachelplatten

Rachel Platten pogosto deli necenzurirane materinske izkušnje na Instagramu in dokazuje, da je v redu, če nimate vsega pod kontrolo. V eni objavi je razkrila resničnost svojega življenja kot novopečene mamice: “Včerajšnji dogodek je bil osupljiv in zabaven, vendar je bila to redka priložnost. Večina zadnjih dveh tednov je bila bolj podobna tej fotografiji. Nočem, da se druge matere počutijo manjvredne, ker delim samo polovico resnice.”

6. Amy Schumer

Foto: Instagram @amyschumer

Leta 2019 je Amy Schumer prvič postala mama in delila resničnost materinstva. Njene iskrene in humorne objave o izzivih starševstva so odmevale pri številnih novopečenih mamicah in jih spomnile, da je v redu deliti ne tako popolne trenutke.

7. Serena Williams

Foto: Instagram @serenawilliams

Serena Williams je delila svojo težko poporodno pot po rojstvu hčerke leta 2017. Poudarila je čustvene izzive materinstva in upa, da bo navdihnila druge mame, da bodo iskrene o svojih izkušnjah. In tudi ob svoji sedanji drugi nosečnosti je iskrena glede vseh občutkov in korakov.

8. Chrissy Teigen

Foto: Instagram @chrissyteigen

Chrissy Teigen je delila svoje težave in sprejemanje telesnih sprememb med materinstvom, vključno s strijami. Po svojem zadnjem rojstvu tudi iskreno deli, da je utrujena, ter da je hkratno vzgajanje kar štirih otrok res velik zalogaj. Njena iskrenost glede svojih težav, rezonira z mnogimi mamicami po svetu.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close