Tako je bila videti Kylie, ko jo je pred 8 leti slikal Vogue …

25. julij 2022

Tako je bila videti Kylie, ko jo je pred 8 leti slikal Vogue …

25. julij 2022
Kylie Jenner oktobra 2014 v reviji Miss Vogue. (Foto: Instagram)

Priljubljena modna revija je ponovno delila članek iz leta 2014, ki so v objektiv ujeli takrat 17-letno Kylie Jenner. Ta je danes videti povsem drugače.

Oktobra 2014 je revija Miss Vogue naredila intervju s Kylie Jenner, ko je bila zgolj resničnostna zvezdnica in del izjemno uspešnega šova svoje družine Keeping Up With The Kardashians.

Takrat še ni bila ena največjih in najuspešnejših podjetnic na svetu, bila je le sestra še bolj znanih sester Kim, Khloe in Kourtney. Predvsem pa je bila … videti precej drugače.

Foto: Instagram

Kylie se sicer poslužuje polnil za ustnice, čeprav je to vrsto let vztrajno zanikala in se v njihovem slavnem šovu celo zjokala, ker ji ljudje niso verjeti.

Kasneje pa je končno priznala, da si je polnila v ustnice začela vbrizgavati že pri 16 letih. Na fotografiranju za Miss Vogue je torej že videti polnilo v njenih ustnicah, čeprav ga je imela bistveno manj kot danes.

Foto: Profimedia

Ravno zaradi precej večjih ustnic so estetski zdravniki in lepotni kirurgi prepričani, da je zvezdnica že davno opustila polnila in se odločila za operacijo, natančneje dvig ustnic.

Gre za kirurški dvig zgornje ustnice, pri katerem se zareže tik pod nosom, zgornja ustnica pa se dvigne. Strokovnjaki namreč pravijo, da se zgolj s polnili ne more doseči videza naravno polnih ustnic.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close