Tako je Eva Irgl uživala pri naših sosedih

02. november 2022

Tako je Eva Irgl uživala pri naših sosedih

02. november 2022
Foto: Instagram

Poslanka SDS je podaljšan vikend izkoristila za ogled Budimpešte.

Eva Irgl rada potuje ter na svojih potovanjih odkriva kulturne znamenitosti in odkriva zgodovino mesta. Za tokratne praznike sta se s partnerjem Davorjem Božičem odpravila v madžarsko prestolnico in utrinke z njunega izleta ovekovečila na Instagramu.

S fotografij je razvidno, da sta se več kot zabavala. Kot prava turista sta si ogledala vse lokalne znamenitosti in sončne dneve izkoristila za dolge sprehode po romantičnem mestu.

Foto: Instagram

Preizkusila sta tudi lokalno kulinariko, ki ju je, po navdušenih izrazih na obrazu, zelo navdušila. Seveda ni šlo niti brez kozarčka vina, s katerim sta nazdravila svoji ljubezni.

Foto: Instagram

Irglova in Božič sta sicer par že dobri dve leti, zanju pa je bilo usodno srečanje pred Maximarketom, kjer sta se znova srečala po več kot desetih letih. Iskrice so preskočile in od takrat naprej sta nerazdružljiva.

Foto: Instagram

Božič je sicer pionir fantovskih bandov, ki je v devetdesetih letih nastopal kot TV voditelj, igralec, glasbenik in plesalec, od leta 2012 pa je direktor in soustanovitelj svetovalnega podjetja AMON7. Nekateri ga poznajo tudi kot polbrata nekdanje pevke Pike Božič.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close