Tako so za popolne božične praznike poskrbeli pri Sinsayu

09. december 2023

Tako so za popolne božične praznike poskrbeli pri Sinsayu

09. december 2023
Foto: Sinsay

Tako so za popolne božične praznike poskrbeli pri Sinsayu

09. december 2023
Foto: Sinsay

Čas je, da se začnemo pripravljati na najbolj vesele dni v letu! Sijaj božičnega drevesca, vonj po sveže pečenih medenjakih in mehki, topli puloverji, v katere je oblečena vsa družina – vse to vam bo pomagalo ustvariti edinstveno vzdušje.

Letos bodo zahvaljujoč novi kolekciji Sinsay vaši prazniki še lepši! Komaj čakate na ta čarobni čas? Začnite odštevati do božiča z adventnimi koledarji Sinsay!

Izbirajte med številnimi možnostmi – v ponudbi boste našli za vsakogar nekaj: za fantke koledarje z avtomobilčki (od 6,99 eur), za punčke pa koledarje z zlatim ali srebrnim nakitom (od 5,99 eur). Adventni koledarji so odlična ideja za darilo ne samo za otroke – presenetite svojo sestro, mamo ali ljubljeno osebo s koledarjem kopalnih krogljic (od 12,99 eur) ali pripomočkov za nego kože (od 22,99 eur).

Foto: Sinsay

Priprave na praznik so razburljiv čas – sladke dobrote, okraševanje hiše in veselje družinskih trenutkov bodo polepšali še tako turobno razpoloženje. Presenetite svoje najdražje z najokusnejšimi sladicami na elegantnih deskah za pecivo (od 3,49 eur) ali z darilom celotnega kuhinjskega seta z metlico, čopičem in silikonskimi modelčki (od 6,99 eur), ter modelom za peko (od 2,49 eur).

Tematske skodelice (od 2,99 eur) so pravi hit zimskega časa, s katerimi bosta čaj in vroča čokolada še boljša.

Foto: Sinsay

Nič ne ustvarja počitniškega vzdušja kot okrašena dnevna soba. Izberite dekoracijo, ki se prilega vašemu interierju – keramične hišice (od 1,99 eur), tople odeje (od 2,49 eur), prevleke za vzglavnike in blazine s potiskom (od 2,49 eur), figurice Hrestač (od 9,99 eur) in številni drugi čarobni detajli, ki bodo poživili vaš prostor.

Foto: Sinsay

Odločite se tudi za pisane kroglice (od 1,99 eur) z različnimi zaključki in presenetljivimi oblikami, ki bodo ukradle srca vseh gostov.

Foto: Sinsay

Božični večer je priložnost, da se zberemo za družinsko mizo v elegantnih oblekah. V ponudbi Sinsay boste našli veliko zanimivih možnosti za odrasle, kot so moške srajce (od 9,99 eur) ali ženska krila (od 4,49 eur) in puloverji (od 6,49 eur), pa tudi za otroke – izbirajte med bleščečimi oblekami ( od 3,49 eur), fantovskimi srajcami (od 7,99 eur) in elegantnimi otroškimi hlačami (od 9,99 eur).

Foto: Sinsay

Nekaj imajo tudi za najmlajše – v otroški ponudbi boste našli bodije (od 2,99 eur), kombinezone (od 4,49 eur) in komplete (od 5,99 eur) s prazničnimi motivi.

Foto: Sinsay

Imate radi sproščen dopust? Odločite se za trenirke! Tople, bombažne puloverje s kapuco in trenirke z mehkim flisom v notranjosti najdete pri Sinsayu v številnih barvah in velikostih za vso družino: za mamico (od 9,99 eur), očeta (od 9,99 eur) in otroke (od 4,49 eur).

Izberite klasične praznične vzorce ali pa se odločite za oblačila in dodatke priljubljenih likov iz pravljic in filmov, kot so Grinch, Mickey Mouse, Stranger Things, Star Wars, Shrek ali celo Peppa Pig!

Foto: Sinsay

Iščete več navdiha? Te in več prazničnih idej lahko najdete v izbranih fizičnih trgovinah, na sinsay.com in v aplikaciji.

Style. Več novic

New Report

Close