Tako sta Špela Grošelj in Saša Lendero presenetili Domna Kumra

06. julij 2022

Tako sta Špela Grošelj in Saša Lendero presenetili Domna Kumra

06. julij 2022
Foto: Instagram

Takšnega presenečenja za svoj 39. rojstni dan nikakor ni pričakoval!

Domen Kumer spada med tiste, ki za rojstni dan ne marajo daril in presenečenj. A če si prijatelj Špele Grošelj, potem lahko pričakuješ, da boš v vsakem primeru obdarjen – tako ali drugače. “Rekla sem mu, naj mi pove, kaj si želi in izrazil je željo, da bi obiskal Benetke, ker še nikoli v življenju ni bil tam,” razlaga Špela, ki je takoj stopila v akcijo.

“Še isti dan sem rezervirala katamaran in dva dni kasneje smo se že sprehajali po vročih beneških ulicah.” Z njima sta bila še Saša Lendero in Miha Hercog, sicer njuna tesna prijatelja in glasbena sodelavca.

Večkrat opozorjeni, da so preglasni

Po ogledu Benetk je druščina prespala na Hrvaškem in ob polnoči nazdravila na Domnov 39. rojstni dan, Špelina prijateljica pa ga je presenetila še s torto. Naši pevci so v prijetnem večeru obujali spomine na skupne dogodke in bili večkrat opozorjeni, da so preglasni. “Ponosna sem na to, da obstajamo glasbeniki, ki se med seboj tako dobro razumemo in med nami ni rivalstva. To je v tej industriji redkost,” zadovoljno pove Špela.

Domen pa je nekaj utrinkov zabavnega vikenda delil na Instagramu in ob fotografijah zapisal: “Preživel enega bolj zabavnih vikendov v svojem življenju in to v mestu, ki sem si ga od nekdaj želel obiskati. Hvala Špela in Saša, da sta me za rojstni dan odpeljali v Benetke in z mano preživeli nepozaben vikend!”

Med pevcema je sicer pred časom prišlo do manjšega spora, zaradi katerega se osem mesecev nista pogovarjala. “Jaz temu pravim, da sva imela tiho mašo. Ker se zelo dobro poznava, veliko skupaj delava in sva si v enih stvareh zelo različna, včasih pač malo ‘poči’. Ni bilo prvič in ne zadnjič,” razloži Špela, ki je vesela, da je Domnu pričarala nepozaben rojstni dan.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close