Tako slovenske vplivnice nosijo kapo s šiltom

11. maj 2022

Tako slovenske vplivnice nosijo kapo s šiltom

11. maj 2022
Foto: Instagram

Med brskanjem po Instagramu smo opazili trend, ki ga obožujejo znane slovenske influencerke …

Gre za kapo s šilom, ki že nekaj časa ni rezervirana samo za šport. V pravi kombinaciji lahko izpade zelo frajersko tudi na krilo, obleko ali visoke pete in pretirano elegantnemu outfitu doda kanček sproščenosti. Poleg tega ima tudi funkcionalno vrednost, saj vaš obraz ščiti pred škodljivimi sončnimi žarki. Poglejte, kako kapo s šiltom nosijo znane slovenske influencerke!

Lara Begić jo je nadela h kratkemu krilu, srajci in dolgemu suknjiču in v takšni šik opravi pohajkovala po ulicah Washingtona.

Ajda Sitar Žumer je kapo s šiltom kombinirala s kavbojkami in roza srajčko in se odpravila na potem s svojo hčerkico Rubi.

Maja Malnar se je odločila za bolj športen videz in h kapi oblekla k široko jakno, črne pajkice in kratek top, ki je razkrival njene trebušne mišice.

Priljubljenemu trendu so podlegle tudi Alja Perne, Tjaša Kokalj Jerala, Sanja Grohar in Hajdi Korošec Jazbinšek. Poglejte, kako nosijo kapo s šiltom.

Za vas smo poiskali nekaj primerov iz slovenskih modnih trgovin. Izbira je res pestra, zato ni dvoma, da ne boste našli ene tudi zase.

Foto: Cropp
Foto: Zara
Foto: H&M
Foto: Reserved
Foto: Reserved

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close