To je pomladna obutev, ki jo obožujejo slovenske influencerke

25. april 2022

To je pomladna obutev, ki jo obožujejo slovenske influencerke

25. april 2022
Nika Kar, Nina Retar, Nika Krmec, Nataša Mernik in Tjaša Kokalj Jerala so debatirale o najljubši obutvi te pomladi. (Foto: Deichmann)

Tjaša Kokalj Jerala, Nika Krmec in Nika Kar so nam razkrile, s kakšno obutvijo bomo to pomlad najbolj v trendu.

Čeprav vreme zadnjih nekaj dni ni ravno pomladno, smo mi z mislimi že v toplejših dneh. Komaj čakamo, da oblečemo lahkotne poletne oblekice ter gležnarje zamenjamo za lažjo obutev. Kakšni so trendi za to pomlad?

Superge v sveži beli barvi ostajajo ne glede na letni čas vedno v trendu, tesno za petami jim letos sledijo loaferke, ki s svojim robustnim stilom učinkujejo tako ležerno kot tudi elegantno in urejeno. Nad njimi se navdušuje tudi Tjaša Kokalj Jerala. “Najraje jih nosim na kakšna plisirana krila, sicer pa pašejo dejansko k vsemu. Lahko so zelo elegantne v kombinaciji s hlačnim kostimom ali pa zelo sproščene s kavbojkami in preprosto majico.”

Loaferji so najbolj priljubljena obutev slovenskih influencerk. (Foto: Deichmann)

V trendu ostajajo “očetovski” sandali

Z njo se strinja tudi modna navdušenka Nika Kar, ki ima doma en par v črni in drugega v beli barvi. “Všeč mi je, da so na njih kakšni zlati detajli ali verige,” pove.

Njena soimenjakinja Nika Krmec obožuje superge vseh možnih stilov in oblik. “Pete obujem samo za kakšne posebne priložnosti, enostavno mi ne ležijo,” pravi. Še dobro, da bodo to pomlad in poletje vladali sandali brez pete ter t. i. “očetovski” sandali, ki so na modno sceno stopili že lansko poletje. Obožuje jih modna vplivnica Nina Retar, ki poleg njih prisega še na sandale. V vročih dneh bodo najboljša izbira tudi udobni natikači.

Na Deichmannovi modni reviji so manekenke predstavile najnovejše modele obutve. (Foto: Deichmann)

Salonarji naj bodo živahnih barv

Udobje je pomembno tudi Evi Ahačevčič Pakiž, ki najraje nosi robustne superge in loaferke. “To se mi zdi, da je najbolj hvaležna obutev za mamico.” A tudi mamice si morajo kdaj nadeti seksi oblekico in obuti visoke pete. Modna stilistka Brigita Potočki ima najraje takšne v neonskih barvah, ki so to sezono veliki hit. Zgrešiti ne morete niti z nežnimi odtenki sorbeta, kot so svetlo rožnata, sinje modra ali barva sivke.

Nika Kar se je prelevila v manekenko in na modni brvi predstavila živo zelene sandale s peto. (Foto: Deichmann)

Izbira je letos zelo pestra, vi pa izberite takšno obutev, ki bo najprimernejša za vaš življenjski slog in bo najbolje izražala vaš osebni stil.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close