To je kava, ki jo obožuje slovenska smetana

06. april 2023

To je kava, ki jo obožuje slovenska smetana

06. april 2023
Foto: Žiga Intihar

Znane Slovenke so se zbrale na terasi visoko nad Ljubljano in preizkušale nove kavne presežke, ki so rezultat najnovejše tehnologije.

Znamka De’Longhi je predstavila nov kavni avtomat, Elleta Explore, ki zmore pripraviti hladno varjene tople in hladne napitke, t. i. cold brew. Nad njim je navdušena tudi Lorella Flego. “Kavni avtomat sem v hipu vzljubila, saj zmore iz kavnih zrn ponuditi neskončno možnosti priprave toplih in hladnih kavnih napitkov,” je povedala.

Na dogodku so povabljenci lahko preizkusili različne kavne koktajle, od cold brew gin tonica, do cold brew mojita in espresso martinija. Slednji je še posebej navdušil vplivnico in podjetnico Hajdi Korošec Jazbinšek, ki je povedala, da ga namerava pripraviti na naslednji ženski zabavi.

Foto: Žiga Intihar

Ena od največjih prednosti kavnega avtomata je ta, da zmore kavni napitek cold brew pripraviti v manj kot petih minutah. Vodja trženja De’Longhi Nataša Bagić je poudarila:

“Naše novosti združujejo ustvarjalnost in dobro družbo. Ker nove inovacije Elette Explore omogočajo pripravo kavnih napitkov kar doma, želimo pri podjetju ljubiteljem kave približati različne možnosti, ki so jim na razpolago. Za nas je najpomembnejše, da zadovoljujemo ljudi in raziskujejo nove okuse.”

Foto: Žiga Intihar

S tehnologijo LatteCrema Hot Technology lahko uživate v samodejni pripravi vroče mlečne pene, s tehnologijama LatteCrema Cool in Cold Extraction Technologies pa se lahko doma osvežite s hladnimi pijačami in kavnimi napitki cold brew, na poti pa s priročno funkcijo to-go.

Foto: Žiga Intihar

“De’Longhi je s predstavitvijo Elette Explore in cold brew inovacije ponovno pokazal, zakaj ga naši potrošniki prepoznavajo kot blagovno znamko številka 1. Z uvedbo tehnologije cold brew v domači kavni aparat smo ustvarili nov svetovni trend. Tako lahko z novo Eletta Explore dan začnete s popolnim espressom ali perfetto cappuccinom in ga končate z osvežilnim hladnim mojitom. Kar verjamem, da se nam vsem bo odlično prilegel v prihajajoči topli sezoni”, je še dodala Tea Kozulić, mlajša tržna svetovalka De’Longhi.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close