Oglasno sporočilo / 24. marec 2024

To je najboljše darilo za materinski dan

Razveselite svojo mamo z enim od teh čudovitih daril!

Marec je res poseben mesec. Ne samo, da slavi ženske in prinaša pomlad, ampak proslavlja tudi vse mame!

Ob prihajajočem materinskem dnevu je zato Parfumerija Douglas pripravila nekaj posebnega za svoje stranke.

Na materinski dan 25. marca lahko uživate v ekskluzivnem 20-odstotnem popustu na skoraj vse izdelke v vseh Douglas parfumerijah ter na spletni strani douglas.si.

Ta posebna ponudba je priložnost za razvajanje naših ljubljenih mam, sorodnic, prijateljic ali pa kar nas samih! Zakaj se ne bi na ta dan razvajale s kakovostnimi izdelki iz sveta lepote?

Parfumerija Douglas se lahko namreč pohvali z zares bogato izbiro lepotnih izdelkov – nekaterih ne boste našli nikjer drugje kot pri Douglasu.

Ponujajo vse: od tradicionalnih vrhunskih blagovnih znamk, kot so Carolina Herrera, Dior in Lancôme, pa vse do novejše kozmetike, kot so Sol de Janeiro, Florence by Mills in Kylie Cosmetics (slavne Kylie Jenner).

Prebrskajte po bogatem naboru Douglas izdelkov – najdete jih lahko več kot 1000!

Od parfumov, ličil do izdelkov za dom

Poseben popust ob materinskem dnevu je odlična priložnost, da svojo mamo razveselite z nečem, kar obožuje. Je ljubiteljica parfumov? Douglas parfumerija se lahko pohvali s številnimi blagovnimi znamkami parfumov, saj imajo več kot 800 različnih ženskih in moških, ter več kot 200 uniseks parfumov.

Douglas parfumerija ne razočara niti pri nakupovanju odličnih ličil in kozmetike, pri čemer ponujajo ličila najbolj znanih, pa tudi novih blagovnih znamk. Ponudba je izjemna tudi na področju nege obraza, telesa in las.

Ob posebnem popustu za materinski dan so pri Douglasu pripravili izbor ekskluzivnih izdelkov, s katerimi po njihovem mnenju ne boste zgrešili pri nakupu darila za svojo mamo:

Benefit maskara, Sisley rdeča šminka, Douglas Collection AntiAge krema za vrat in dekolte, ZARKOPERFUME parfumska voda in The INKEY serum za nego obraza.

Benefit maskara
Sisley rdeča šminka
The INKEY serum za nego obraza
ZARKOPERFUME parfumska voda
Douglas AntiAge krema za vrat in dekolte

Poskrbeli so tudi za dodatke za dom, kopalnico in spalnico; pri njih boste lahko kupili omamno dišeče sveče, brisače, ogledala, kozmetične torbice, nakupovalne torbe, posteljnino, dekoracije, …

Torej, cel nabor izdelkov, od katerih se bo zagotovo našel vsaj en, ki bo ob materinskem dnevu razveselil vašo mamo!

Ne le nakupovanje, ampak edinstvena izkušnja

Poslanstvo parfumerij Douglas ni le v nakupovanju, ampak si želijo ustvariti trajne odnose s strankami, hkrati pa si želijo, da je vsaka izkušnja v njihovih trgovinah ali na spletu kot pravljica.

Tokratni popust ob materinskem dnevu ni le priložnost za nakupovanje, ampak tudi priložnost za raziskovanje in odkrivanje novih izdelkov ter doživetij.

Prepustite se razkošju in lepoti, ki ju ponuja Parfumerija Douglas, ter ustvarite nepozabne trenutke ob materinskem dnevu.

Priložnost za razvajanje svoje mame ali sebe!

25. marca se podajte v najbližjo parfumerijo Douglas ali obiščite spletno stran douglas.si in izkoristite ekskluziven 20-odstotni popust na skoraj vse izdelke.

25. marca izkoristite ekskluziven 20-odstotni popust na skoraj vse izdelke za vsak nakup nad 30 eur. Člane kluba Douglas Beauty Card čakajo dodatne ugodnosti, ki so odvisne od zneska nakupov.

New Report

Close