To je torba, ki bo poleti zavzela vse plaže

18. april 2023

To je torba, ki bo poleti zavzela vse plaže

18. april 2023
Foto: Instagram

Popolna za v službo, na plažo in v mesto!

Ne glede na to, kako radi imamo pomlad, se vsi strinjamo, da je, ko gre za oblačila, to najbolj nehvaležen letni čas, in prav ti deževni in turobni dnevi so najboljši dokaz za to. Ko je še premrzlo za lahkotne spomladanske obleke in pretoplo za zimske plašče, pogosto ne vemo, kako se obleči, niti kakšne modne dodatke dodati svojemu stajlingu. Kljub temu pa je že jasno, kateri bodo najbolj zaželeni kosi, ko postane malo topleje.

Jasno je, da je jeans v vseh oblikah in različicah absolutni must-have te sezone, vemo tudi, da je vanilja najbolj priljubljena barva in zdi se, da je jasno tudi, o kateri torbi bodo vsi sanjali to poletje.

Foto: Instagram

Sanjali zato, ker si jo bodo zaradi visoke cene lahko privoščili le redki. Gre namreč za luksuzno modno znamko Loewe in njihovo tote torbo iz rafije, ki je na voljo v naravni in črni barvi, z velikim črnim tkanim imenom znamke in z ročaji iz trdnega rjavega usnja.

Torba se bo odlično podala h kavbojkam ali kratkim hlačam v kombinaciji s svetlim topom in sandali ali k lahkotnim poletnim oblekam.

Foto: Instagram

Dolgoletna tradicionalna obrt, iz katere je zrasla blagovna znamka, je zagotovilo za vrhunsko izdelavo in dovršeno estetiko, ki se ji le malokdo lahko upre.

Kljub visoki ceni – za manjši različico je treba odšteti 950 evrov, večja pa stane 1200 evrov – je treba priznati eno stvar in sicer, da gre za resnično modno klasiko s tako preprostim in brezčasnim dizajnom, za katerega smo prepričani, da nikoli ne bo šel iz mode.

Foto: Instagram

Verjetno se vsi strinjamo, da nič ne privabi toplih sončnih dni tako kot slamnata torba, popolna za v službo, na plažo in v mesto. Mi že odštevamo dneve do poletja!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close