To je torbica, ki stane milijon dolarjev!

08. november 2023

To je torbica, ki stane milijon dolarjev!

08. november 2023
Foto: Spotlight/Launchmetrics

To je torbica, ki stane milijon dolarjev!

08. november 2023
Foto: Profimedia, Foto: Spotlight/Launchmetrics

Pozabite na tihi luksuz, Louis Vuitton in Pharrell Willimas sta s torbico, za katero je treba odšteti šestmestno številko, še kako glasna!

Torbica poimenovana Millionaire Speedy je narejena iz mehkega krokodiljega usnja, ki zamenjuje običajno uporabljeno bombažno platno. Na spletni strani francoske luksuzne znamke je ne boste našli, saj se prodaja le po naročilu.

Vrednost ji dodajata zlato okovje ter diamantni obeski, a še vedno gre za eno najdražjih torbic na svetu.

Foto: Profimedia

Torbica bo na voljo od januarja dalje, lastniki ekskluzivne torbice pa bodo lahko izbirali med petimi različni barvami, rdečo, modro, zeleno, rumeno ali rjavo. Za znamko Louis Vuitton je torbico oblikoval glasbeni zvezdnik Pharrell Williams, ki je v začetku leta nasledil pokojnega Virgila Abloha na mestu kreativnega vodje moške linije.

Pred začetkom svojega dela to poletje je za WWD povedal, da bodo torbice osrednja točka njegovega mandata.

Foto: Instagram @louisvuitton

Na višino cene pregrešno drage torbice je na svojem Instagram profilu opomnil tudi NBA košarkar PJ Tucker, ki je razkril svojo osebno naročilnico za torbo. Delil je namreč posnetek zaslona torbice z naročilnico in oznako ‘samo za interno uporabo’.

NBA zvezdnik pa ni edini, ki je naklonjen francoski znamki z enim najbolj znanim monogramom na svetu. Nad znamko je navdušen tudi super zvezdnik LeBron James, ki je prav tako lastnik torbice Speedy, a običajne, ne te iz `kluba milijonarjev` (četudi si bi jo lahko privoščil).

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close