To je zabava na snegu, ki je ne smete zamuditi!

19. februar 2024

To je zabava na snegu, ki je ne smete zamuditi!

19. februar 2024
Foto: Instagram @majamalnar

To je zabava na snegu, ki je ne smete zamuditi!

19. februar 2024
Foto: Instagram @majamalnar

Za to apre ski zabavo ne boste rabili peljati daleč. V začetku marca vas na Krvavcu čaka že tradicionalna nepozabna snežno-kulinarična zabava Gourmet Cup!

Če obožujete vijuganje po belih strminah in kulinariko, je dogodek Gourmet Cup Ljubljana, ki bo smučišče Krvavec zavzel 4. marca, kot nalašč za vas. Na enem mestu se bodo ponovno zbrali znani obrazi slovenske kulinarične scene, vrhunski kuharji, mladi talenti, slovenski vinarji, lokalni dobavitelji in ljubitelji kulinarike.

Dogodek, ki ga že osmič zapored organizira podjetje Jezeršek gostinstvo v partnerstvu s Turizmom Ljubljana, RTC Krvavec in Koželjem, Hišo dobrih vin, ni le sinonim za vrhunsko kulinarično doživetje na snegu, temveč je tudi izjemna priložnost za nepozaben timbuilding ter vzpostavljanje novih poslovnih vezi, prav tako pa velik prispevek k nadaljnjemu razvoju in prepoznavnosti gastronomske odličnosti celotne Slovenije.

Foto: Dean Dubokovič

Zabava in dobra hrana od jutra do večera

Če se boste odločili, da se boste v boj za Gourmet pokal podali tudi vi, boste svojo startno številko izžrebali po jutranji registraciji in ob dobrotah okusnega gurmanskega zajtrka, na katerem boste lahko okušali sestavine, ki izhajajo iz zelenih nabavnih verig po načelu “iz lokalne njive na lokalno mizo, do gosta”, ter originalno Pohorsko šunko Filipa Flisarja.

Foto: Dean Dubokovič

Po belih strminah priljubljenega smučišča Krvavec, ki je letos bogatejši za novo šestsedežnico, se bodo tekmovalci potegovali za medalje v šestih kategorijah. Najhitrejše tudi tokrat čakajo številne lepe nagrade, med drugim bo RTC Krvavec najhitrejšemu med vsemi podaril nepozabno poletno doživetje na Krvavcu, prav tako pa bodo razglasili najhitrejše tekmovalce zmagovalec v posebni kategoriji gostincev.

Foto: Dean Dubokovič
Foto: Dean Dubokovič

Za gurmansko razvajanje na Plaži Krvavec bodo tudi letos poskrbeli mladi kuharski talenti iz kar sedmih slovenskih gostinskih šol pod mentorstvom vrhunskih slovenskih kuharskih mojstrov.

Mag. Petra Stušek, direktorica Turizma Ljubljana, izpostavlja: “Gastronomske destinacije se zavedamo, da so za razvoj kulinarične ponudbe ključne sveže ideje, ki jih na naše mize prinašajo nadobudni mladi talenti. S ponosom sodelujemo kot partnerji projekta, ki aktivno promovira gostinstvo med mladimi in jim omogoča edinstveno priložnost, da se na enem mestu predstavijo, izobražujejo in povezujejo. Verjamem, da to nedvomno prispeva k nadaljnjemu razvoju in prepoznavnosti naše kulinarike, hkrati pa tudi spodbuja večje zanimanje za vpis v gostinske šole, kar še dodatno krepi naš kulinarični potencial.”

Foto: Dean Dubokovič
Foto: Dean Dubokovič
Foto: Dean Dubokovič
Foto: Dean Dubokovič

Letošnji dogodek kot nadgradnja

Organizator dogodka Jezeršek gostinstvo za letošnji dogodkom Gourmet Cup Ljubljana napoveduje nadgradnjo že tradiconalnega smučarsko-kulinaričnega dogodka.

Jure Jezeršek, poslovni direktor Jezeršek gostinstvo pravi: “Letos želimo dogodek dvigniti na še višjo raven, tako kot to znamo Jezerški. Poleg vrhunske kulinarike, izbranih šampanjcev in penin bomo s prav posebnim glasbeno-plesnim spektaklom poskrbeli za nepozabno doživetje na snegu.”

Dodaja, da dogodek ni le le priložnost za uživanje v gastronomskih dobrotah, med katerimi bodo na voljo tudi ostrige in najboljši jesetrov kaviar iz apneniških Alp, temveč je tudi odlična priložnost za timbuilding kolektivov gostincev in vinarjev.

Foto: Dean Dubokovič

Brez skrbi, zabave in plesa nebo manjkalo, saj bodo po tekmi in okušanju dobrot na Plaži Krvavec sledila nepozabna après-ski zabava, ki jo bo še dodatno začinil priljubljeni slovenski pevec in kitarist Samuel Lucas.

Foto: Dean Dubokovič

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close