To se zgodi, ko si v službo naročiš sladoled

02. september 2023

To se zgodi, ko si v službo naročiš sladoled

02. september 2023
Foto: Pexels

To se zgodi, ko si v službo naročiš sladoled

02. september 2023
Foto: Pexels

Stylovke obožujemo sladoled in tokrat smo si ga privoščile kar v službi. Zakaj pa ne?

Odklikale smo na halopixi.si in preverile njihovo ponudbo sladoledov, ki ti jih pripeljejo na dom (ali v našem primeru v službo). Izbira je bila zelo težka, saj imajo kar 40 različnih okusov, med katerimi so sadni, mlečni, takšni brez glutena ali brez laktoze in brez dodanega sladkorja.

V sladoledih je sveže sezonsko sadje iz Goriških Brd, pri izdelavi pa uporabljajo tudi kremasto, domače in dnevno sveže mleko s kmetije Bečan. Na koncu smo izbrale slano karamelo, pistacijo, marelico in piškotek, zraven pa si privoščile še tri smutije. Čez manj kot pol ure so nam naše slastne priboljške pripeljali naravnost pred vhod!

Foto: Pexels

Najprej smo si naredile smutije. V vrečki dobiš zamrznjeno sadje, cena za eno je 2,90 evra, ki ga streseš v mikser, dodaš 2 dcl vode, zmiksaš in smuti je narejen. Če želiš malo bolj sladek okus, lahko namesto vode dodaš jabolčni sok. Nam je bil najbolj všeč okus Pixi mixi iz jagod, manga in borovnic. Zdravo in slastno hkrati.

Foto: Pexels

Po smutijih so prišli na vrsti sladoledi, ki jih dobiš v litrski banjici. Takoj smo navalile na njih in se strinjale, da so božanski. Najbolj sta nam bila všeč slana karamela in pistacija, pri katerih se prav čutita kvaliteta in svežina sestavin. Tekstura je res kremasta, okus pa razkošen in pristen. Posebna je tudi marelica, ki je narejena iz 100-odstotnega sadja in ponuja slastno osvežitev v vročih dneh. Še cene: te se gibljejo od 7 do 16 evrov, sladoledi pa so vsekakor vredni svojega denarja.

In kaj se je zgodilo potem, se sprašujete? Sladoledov kar nismo in nismo mogle nehati jesti in na koncu smo se tako “napokale”, da smo lahko šle samo še domov. Še dobro, da je bil petek!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close