To so čevlji, ki smo jih v zadnjih mesecih največkrat “pogooglali”

06. marec 2024

To so čevlji, ki smo jih v zadnjih mesecih največkrat “pogooglali”

06. marec 2024
Foto: Instagram @keziacook

To so čevlji, ki smo jih v zadnjih mesecih največkrat “pogooglali”

06. marec 2024
Foto: Instagram

Čeprav še nismo “skočili” v pomladne kose, se zdi, da o njih že nekaj časa intenzivno razmišljamo.

Temu pritrjujejo rezultati najnovejšega Googlovega nakupovalnega vodnika, ki skuša na podlagi iskalnih poročil svojih uporabnikov predvideti nekaj najpomembnejših trendov za pomlad.

Njihov Spring Try Guide tako prinaša ideje in zanimive informacije s področja lepote, dekoracije doma in mode. Tako kot raziskava Pinterest Predicts ali Spotifyjev Wrapped, se je Google odločil analizirati trende iskanja v zadnjih treh mesecih in izpostaviti nekaj najbolj iskanih izrazov. S pomočjo strokovnjakov z različnih področij so omenjene pojme postavili v kontekst trendov in tako dobili ultimativni nakupovalni seznam za vse tiste, ki želijo biti korak pred drugimi.

Foto: Instagram @marvaldel

V modni kategoriji so izstopali kroji, kot so srajce in “tech” jakne, med oktobrom 2023 in januarjem 2024 pa so bile najbolj iskane balerinke Mary Jane.

O teh brezčasnih čevljih, globoko zasidranih v klasični pariški šik, smo že veliko pisali, v prid tej “napovedi” pa je tudi aktualna high street ponudba, kjer kar mrgoli ženstvenih balerink.

Foto: Instagram @annelauremais

V istem obdobju je bila najbolj iskana znamka superg Nike, zahvaljujoč nenehni priljubljenosti modelov, kot so Air Force, Dunk in Air Jordan.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close