To so pravila, ki jih mora upoštevati žena bogatega Dubajca

27. oktober 2023

To so pravila, ki jih mora upoštevati žena bogatega Dubajca

27. oktober 2023
Foto: Instagram @soudiofarabia

Žena bogatega dubajskega poslovneža je razkrila stroga pravila, ki jih mora vsakodnevno upoštevati, da bo mož v zakonu ostal srečen.

26-letna Sovdi Al Nadak je na družbenih omrežjih priljubljena vplivnica, ki redno deli utrinke iz svojega razkošnega življenja. Na Instagramu ima več kot 218 tisoč sledilcev, na TikToku pa celo preko 1,2 milijona sledilcev.

In vse sledilce si je nabrala s pomočjo bogatega moža, ki jo razvaja čisto vsak dan. A čeprav sama pravi, da živi v pravljici, pa se mora za to, da ohranja moža srečnega, držati kar nekaj strogih pravil.

Foto: Instagram @soudiofarabia

Ne sme hoditi v službo, na univerzo …

Tri od glavnih pravil so, da se ne sme družiti z osebami nasprotnega spola (enako velja tudi zanj), z možem mora deliti vsa svoja gesla in vedno, kadar nista skupaj, pa mora imeti vklopljeno GPS sledenje.

Druženje z osebami nasprotnega spola pa ima še širše omejitve: da bi se lahko zares izognila interakciji z drugimi moškimi, Sovdi ne sme hoditi v službo, doma zapuščati sama, hoditi na univerzo in celo imeti lastnega telefona. Vse objave za družbena omrežja očitno snema z moževim.

@soudiofarabia Arab men be like ✨ #millionaire #fyp #dubai #ksa ♬ original sound – Marsplutoedits

To, da je poročena z milijonarjem, pa prinaša še druge skrbi. Med “najslabše stvari, če si poročena z milijonarjem” šteje to, da jo je ves čas strah, da jo bodo oropali, da se njen mož “24 ur na dan trudi, da bi zanosila”, da mora vedno izgledati kot iz škatlice, ter da je na voljo preveč hrane. Med najslabšo stvar je štela tudi to, da si “vse ženske želijo mojega moškega”.

@soudiofarabia If money cant buy happiness, what about love? ✨ #dubai #fyp #ksa #foryou ♬ Habibi (Albanian Remix) – Ricky Rich & Dardan

V drugem videu pa je delila še pričakovanja, ki jih ima njen mož v njunem zakonu: roditi čim več potomcev, čistiti in kuhati (a je za to najela pomoč), “ostati njegova kraljica z oblinami”, biti odgovorna z njegovim denarjem, ter potovati in ustreči vsem njegovim potrebam.

@soudiofarabia These expectations are wild ✨ #millionaire #dubai #ksa #fyp ♬ Habibi (Albanian Remix) – Ricky Rich & Dardan

Sovdi pravi, da ljudje mislijo, da je z njim zaradi denarja in da jo Džamal izkorišča zaradi njenega telesa, a pravi, da ni tako. “Res se imava rada, a on si ne more pomagati, da je milijonar, jaz pa rada nakupujem,” je še povedala.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close