Toliko v enem dnevu zapravi žena milijonarja!

05. julij 2023

Toliko v enem dnevu zapravi žena milijonarja!

05. julij 2023
Foto: Instagram @lionlindaa

Ženi milijonarja, ki živi v Dubaju, je v enem dnevu uspelo zapraviti tudi že vrtoglavih 24 tisoč evrov.

Linda Andrade, ki prihaja iz ZDA in zdaj živi v Dubaju, živi glamurozen življenjski slog, v katerem ji ni treba delati, redno potuje s prijatelji in si privošči vrhunske dejavnosti.

23-letnica je predstavila svoj dan, v katerem je porabila 16.540 ameriških dolarjev (15.175 evrov), od tega 6.500 evrov za Chanel torbe, 70 evrov za kavo, 350 evrov za detoks masaže in 200 evrov za osebnega šoferja.

Foto: Instagram @lionlindaa

Mlada lepotica oboževalce redno obvešča z deljenjem videoposnetkov svojega zavidljivega življenja na družbenih omrežjih.

Vendar vir njenega denarja ni le njen soprog Ricky Andrade, ki trguje s kriptovalutami. Pri 19 letih je tudi sama postala bogata zaradi uspeha svojega kozmetičnega podjetja Flip Your Look.

Kot poroča Baltimore Post Examiner, je blagovno znamko lansirala v Las Vegasu in Kaliforniji, nato pa jo je franšizirala na drugih lokacijah po ZDA. Linda se je pri dveh letih preselila v ZDA, pri 19 letih pa se je poročila z Rickom. Par zdaj živi v Dubaju.

Foto: Instagram @lionlindaa

V enem od videoposnetkov je svoj dan začela tako, da je razpakirala svojo zlato Chanelovo torbico, ki jo opisuje kot ‘antidepresiv,’ ki je stala 6.500 evrov. Nato si je oblekla bleščeče pajkice in odšla na limfno masažo.

Kasneje je uživala v kavi iz 24-karatnega zlata, nato pa si je privoščila manikuro za 450 evrov. Nato se je odpravila v nakupovalno središče, po katerem se ne sprehaja peš – za najem šoferja plača 200 evrov. “Nočem hoditi, saj je nakupovalno središče tako veliko,” je dejala v videoposnetku.

Odločila se je tudi za nakup druge zlate Chanelove torbice, nato pa si je privoščila suši s kaviarjem za 100 evrov. “Nazadnje sem se oskrbela še s parfumom po meri – ta je stal 400 evrov. Nihče drug ne bo dišal kot jaz, ker je dobesedno po meri,” je povedala. “To je skoraj vse, kar sem danes počela – nič norega. Vse, kar sem porabila, je 16.540 dolarjev.”

@lionlindaa Can you believe we dont have a jacuzzi? #howmuchispendinaday #rich #money #wife ♬ original sound – 💸Original Dubai Housewife💸

V drugem viralnem videoposnetku je poleg vsega denarja delila tudi “najboljše stvari, ko si z milijonarjem”. Trdi, da so “bogati moški bolj zabavni,” ker “niso tako pod stresom,” “vsak dan je priložnost” in ima nešteto prostega časa zase.

@lionlindaa Does the good outweigh the bad? 👀 #relationship #millionaire #wife #rich ♬ Habibi (Albanian Remix)

Če se sporečeta, pa se njen mož vedno “opraviči s kreditno kartico” in kupi darila.

Z deljenjem pronicljivih videoposnetkov je Linda pridobila več kot pol milijona sledilcev na TikToku, mnogi sledilci sicer dvomijo v njeno srečo, a Linda pravi, da v svojem življenju uživa.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close