Top pričeske, ki so jih vplivnice nosile na Coachelli

25. april 2023

Top pričeske, ki so jih vplivnice nosile na Coachelli

25. april 2023
Foto: Instagram @alessandraambrosio

Coachella vsako leto preseneča. Pogosto z glasbenimi nastopi in z njimi povezanimi aferami ter s spektakularno scenografijo in prav vsakič s igrivimi, pisanimi in vpadljivimi opravami obiskovalcev.

Pod drobnogled smo vzeli pričeske, ki so jih na nedavno končanem festivalu Coachella, ki je potekal pretekla dva vikenda v Kaliforniji, nosile vplivnice. Festivalsko fantazijsko modo vsako leto spremljajo opazne pričeske s kitkami in lasnimi dodatki ter razkošen mejkap z bleščicami in kamenčki. Tudi tokrat ni bilo ni nič drugače.

Vodilno nit pričesk letošnjega festivala je navdihnil trend pridnih punčk. Rožice, pentljice in metuljčki vseh velikosti, barv in oblik so krasili lase številnih vplivnic, med drugim Negin Mirsalehi, Sophie Cornwell in Madeleine White. Videz so dopolnile z romantičnim in nežnim mejkapom v rožnatih odtenkih.

Foto: Instagram @negin_mirsalehi
Foto: Instagram @negin_mirsalehi
Foto: Instagram @madeleinecwhite
Foto: Instagram @brittanyxavier
foto: Instagram @sophie.cornwell

Ni treba pojasnjevati, da so glasbeni festivali sinonim za divjo zabavo. In divjina je ena od inspiracij za tradicionalni festivalski trend divjega zahoda. Kaj potrebujete? Ekstremno dolge lase, kavbojski klobuk in kitke. Letos so vplivnice izbrale tri različne stile prepletenih las.

Manekenka Olivia Culpo je izbrala značilen kavbojski videz s črnim klobukom in dvema kitkama, medtem ko sta Demi Rose in Anahi de Cárdenas izbrali eno kitko. Med vsemi različicami kitk je prevladoval videz spuščenih las z dvema tankima kitkama prepletenima iz sprednjih pramenov.

Foto: Profimedia
Foto: Instagram @lelepons
Britanska manekenka Demi Rose (Foto: Profimedia)
Foto: Instagram @anahidec

Kreativnost na Coachelli ne pozna meja in vplivnice ter zvezdnice z Alessandro Ambrosio na čelu so pričeske popestrile s pisanimi odtenki. Prisegajo predvsem na lasne podaljške in trakove, ki se jih vplete v naravne lase.

Alessandra je izbrala lasne podaljške v rožnati in oranžni barvi, za najbolj dodelano mavrično pričesko pa je poskrbela vedno drzna raperka Saweetie.

Foto: Instagram @alessandraambrosio
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Instagram @nadiaperixo

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic

New Report

Close