Trije modni triki, če imate majhne prsi!

28. april 2022

Trije modni triki, če imate majhne prsi!

28. april 2022
Foto: IMAXtree

Pravijo, da velikost ni pomembna in to velja tudi za prsi. A vseeno je pri stilu pomembno, da se nam naši kosi prilegajo. Predstavljamo tri trike za tiste, ki imajo manjše prsi.

Ravno zato, ker smo si med seboj vsi različni, ni nekega zlatega modnega pravila, ki bi veljal za vse. Poleg tega bi bilo dolgočasno, če bi vsi izgledali identično.

Zato smo namesto vas poiskali tri pomembne modne trike za ženske, ki imajo manjše košarice.

Foto: IMAXtree

Poznati morate svojo velikost

Vsaka ženska bi morala vsaj enkrat v specializirano trgovino za spodnje perilo, kjer zmerijo velikost prsi. Tam meritve namreč opravijo na popolnoma drugačen način, ko vi, ko ga samo pomerite.

Tako izbran modrček ne bo nudil le dobre opore, temveč bo tudi naredil lep dekolte, ne glede na velikost vašega oprsja. Če imate manjše prsi, je pomembno, da nosite nedrček, ki vaš dekolte optimizira.

Ni nujno, da nosite push-up, pravi modrčki so oblazinjeni na mestih, ki so ključna.

Foto: IMAXtree

Spoznajte svoj dekolte

Dekolte vedno deluje. Če vam na oblekah ni všeč globok dekolte, obleko le obrnite. Dekolte lahko tudi na vašem hrbtu deluje dekorativno.

Izberite torej obleke, ki imajo spredaj visok izrez, kar daje pridih elegance, na hrbtu pa naj bo čuten globok izrez.

Foto: IMAXtree

Izkoristite druge obline

Z nekaj triki lahko s svojimi oblinami vizualno poudarite tudi prsi. Na primer, poudarite svoj pas, z oprijeto obleko, kratko “cropped” majico ali pa ohlapno obleko, ki jo okoli pasu zvežete z modnim pasom.

Ti modni kosi pa bodo vizualno povečali vaš zgornji del telesa.

Foto: IMAXtree

Pomembno pa je, da se tudi vi dobro počutite v svojem telesu. Če se v svojih oblekah počutite samozavestno, bo vaša lepota kar sevala!

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close