Uradno je: imamo novega Supermana!

07. julij 2023

Uradno je: imamo novega Supermana!

07. julij 2023
Foto: Profimedia

Po dolgem ugibanju in čakanju na novega Supermana smo končno izvedeli, kdo bo zamenjal Henryja Cavilla.

Ne dvomimo, da je bilo težko nadomestiti Henryja Cavilla, ki se je brezhibno vživel v vlogo Supermana in ga vsi povezujemo z obrazom slavnega superjunaka.

Režiserji so glavna igralca iskali več mesecev in organizirali skrivne avdicije. Vendar je končno uradno: James Gunn in Peter Safran iz DC sta našla Clarka Kenta in Lois Lane za novi film Superman: Zapuščina. Vlogi gresta uradno Davidu Corenswetu in Rachel Brosnahan, ki sta po dveh dneh branja v kostumih in ličilih s svojim nastopom navdušila režiserje.

David Corenswet (Foto: Profimedia)

Zakaj se Henry ne vrača?

Razlog za preobrazbo Supermana je, da sta se decembra 2022 režiserja James Gunn in Peter Safran odločila, da se bosta osredotočila na njegovo zgodnejše življenje. Cavill je tako za to vlogo postal prestar, vendar je Gunn dejal, da je Cavillu pustil odprta vrata za raziskovanje priložnosti v DC vesolju.

Foto: Profimedia

Cavill je potrdil svoj izstop z objavo na Instagramu: “Imel sem sestanek z Jamesom Gunnom in Petrom safranom in imam žalostno novico. Navsezadnje se ne bom vrnil kot Superman. Potem ko so mi iz studia sporočili, naj napovem svojo vrnitev oktobra, preden so me zaposlili, ta novica ni najlažja, a takšno je življenje.”

Glavni akterji so zdaj zagotovljeni in najpomembnejša zasedba je sklenjena. Gunn zdaj usmerja svojo pozornost na ostalo igralsko zasedbo in stranske like.

Superman: Zapuščina naj bi v kinematografe prišel 11. julija 2025 in komaj čakamo, da vidimo, kako se nova igralska zasedba prilega viziji filma.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close