V družbi Zlatana Ibrahimovića po novem angleška glasbenica

05. januar 2024

V družbi Zlatana Ibrahimovića po novem angleška glasbenica

05. januar 2024
Foto: H&M

V družbi Zlatana Ibrahimovića po novem angleška glasbenica

05. januar 2024
Foto: H&M

Zvezdnica RAYE se je pridružila slavnemu nogometašu v najnovejši oglasni kampanji za športna oblačila H&M Move. Ekskluzivno sodelovanje bo po vsem svetu premierno predstavljeno 11. januarja.

Britanska pevka in tekstopiska RAYE je trenutno ena največjih zvezdnic na glasbeni sceni, saj se ponaša s sedmimi top 20 singli, 33 milijoni mesečnih poslušalcev na Spotifyju, nagrado Ivor Novello, več nominacijami za nagrade Brit in zgodovino pisanja za največja imena industrije.

RAYE bo ta mesec združila moči z znamko H&M Move in predstavila novo kolekcijo, ki bo z močjo glasbe povezala svet športa in mode. Njeno partnerstvo s H&M Move se popolnoma ujema s poslanstvom znamke, ki spodbuja premikanje vsega sveta.

Foto: H&M

“Ko mi je H&M Move ponudil sodelovanje, sem bila iskreno navdušena, počaščena in ganjena. Razmišljala sem o tem, kako pomembno je bilo gibanje v mojem življenju in kako vsi potrebujejo te endorfine in to fizično samozavest. Osebno nas opolnomoči, da se zavedamo moči gibanja,”

pravi RAYE.

V video kampanji mlada zvezdnica prikaže svoje ogrevanje in ga popelje na višjo raven, telovadi in pleše na instrumentalno različico svoje uspešnice ‘Escapism’, medtem ko je oblečena v najnovejšo kolekcijo. Drzno oblikovana in izdelana iz tkanin H&M Move DryMove in izjemno podpornimi ShapeMove™™, aktivna oblačila pa še dodatno povzdignejo živahen glamurozen videz, usklajen z modno estetiko zvezdnice.

“Resnično verjamem, da je gibanje za vsakogar. Gibanje je zdravilo, tako kot je glasba, in to je tisto, kar počnem. Prižgem si glasbo, ustvarim svoje varno mesto in se (pre)pustim svobodnemu gibanju,“

pravi RAYE.
Foto: H&M

“Vesel sem, da lahko H&M Move navdihne ljudi po vsem svetu prek sodelovanj z vodilnimi svetovnimi umetniki, kot je RAYE. Glasba je globoko povezana z gibanjem, ne glede na to, kako se premikate, in to se v tej kampanji lepo odraža,” pravi Henrik Kroon, novoimenovani generalni direktor pri H&M Move.   

Pevka se bo v kampanji pridružila nogometni legendi Zlatanu Ibrahimoviću, ki je obraz znamke H&M Move postal lansko jesen.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close