V Ljubljani se je končno odprla cvetličarna, kot je prestolnica še ni imela

14. december 2022

V Ljubljani se je končno odprla cvetličarna, kot je prestolnica še ni imela

14. december 2022
Foto: Sanjski šopek

V središču Ljubljane, natančneje na Tavčarjevi 6, se je odprla cvetličarna, ki s cvetjem piše najlepše zgodbe.

Za Sanjski šopek bi lahko rekli, da je cvetličarna, a je mnogo več kot to. “Morda je cvetlični salon, prostor za druženje, prostor, kjer vsak najde svoj mir, prostor za ideje, inspiracijo, pa tudi za trenutek sprostitve sredi kaotičnega dneva. Prostor, ki ti dovoli, da doživiš trenutek tak, kot je: vesel, otožen, zaljubljen, razočaran in v prvi vrsti – tvoj,” so nam novo lokacijo opisali ob slavnostnem odprtju na Tavčarjevi 6.

Sanjski šopek v Ljubljani so arhitekturno zasnovali arhitekti, ki delujejo pod blagovno znamko Triiije in so znani po edinstvenih interierjih (unikatna Lolita, legendarna restavracija Pen kluba, šik Sisi bistro).

Foto: Sanjski šopek
Foto: Sanjski šopek

V prostor ujeli nekaj, kar mine, a hkrati ostane

Skupaj so ustvarili še en čudovit kotiček v prestolnici, ki ni samo prijeten na pogled, ampak odslikava širšo zgodbo. Za izhodišče so si vzeli idejo trenutka, časa.

“Nekaj, kar mine, a hkrati ostaja v spominu za vedno,” razlagajo pri Sanjskem šopku. “Odprt prostor predstavlja prihodnost, grobi in nepopolni detajli kažejo na sledove preteklosti. Modularni elementi skupaj s fleksibilno razporeditvijo prostorov pa simbolizirajo sedanjost, ki jo lahko oblikujemo, dopolnjujemo in zapolnjujemo na številne načine.”

Foto: Sanjski šopek
Foto: Sanjski šopek
Foto: Sanjski šopek

V Sanjskem šopku v Ljubljani bodo na voljo različne vrste cvetja ter iskriva in domiselna darila za različne priložnosti.

Občasno se bodo tu odvijale ustvarjalne delavnice, prav vedno pa bo na voljo skodelica dišeče kave ali čaja, razgled, ki pomirja in ozračje, ki napolni z energijo.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close