V novem filmu o Jokerju tudi Lady Gaga!

05. avgust 2022

V novem filmu o Jokerju tudi Lady Gaga!

05. avgust 2022
Foto: Profimedia

Po poročanju medijev junija, da je Lady Gaga v pogajanjih za nastop v drugem delu, je ta svojo vlogo v filmu potrdila na Instagramu.

Lady Gaga je na svoj Instagram in Twitter profil objavila napovednik za drugi del filma Joker in s tem potrdila svojo vlogo v muzikalu. Video se odvija na rdečem ozadju, na katerem je najprej videti silhueto Jokerja (Joaquin Phoenix) in nato silhueto Lady Gaga. On koncu se prikaže še datum izida filma, celoten posnetek pa spremlja pesem z naslovom “Cheek to Cheek”, ki jo je Lady Gaga že pred leti priredila s Tonyem Bennettom.

Zvezda je v pogajanja za vlogo ob Joaquinu Phoenixu, ki je za svoj nastop v prvem delu prejel Oskarja, pričela že v juniju.

Foto: Profimedia

Nadaljevanje bo muzikal

Že junija se je vedelo, da bo nadaljevanje Jokerja posneto v glasbeni izvedbi. Režiser Todd Phillips je objavil naslovnico filma 7. junija in razkril, da je podnaslov filma “Folie à Deux” (prevod: Norost v dvoje).

Besedna zveza se nanaša na blodnjavo motnjo in Jokerjevo edino spremljevalko – razen Batmana – Harley Quinn, ki je bila prvič ustvarjena v zgodnjih 90-ih za animirano serijo Batman. Jo bo v drugem delu zaigrala Lady Gaga? Tega napovednik še ne izda.

Foto: Profimedia

Eden najbolj dobičkonosnih filmov

Harley Quinn se je izkazala zaizjemno popularen lik za Warner Bros. Margot Robbie je odigrala to vlogo kar trikrat, leta 2016 v “Suicide Squad”, 2020 v “Birds of Prey” in 2021 v “The Suicide Squad“, Kaley Cuoco pa je liku posodila glas za priljubljeno HBO Max animirano serijo “Harley Quinn”, ki je zdaj že v svoji tretji sezoni.

Phillipsov izvirni “Joker” je leta 2019 postal fenomen v kinematografih, saj je po vsem svetu zaslužil nekaj več kot milijardo dolarjev in postal najbolj dobičkonosen film z oceno R v zgodovini. Film je prejel zlatega leva na beneškem filmskem festivalu in si prislužil 11 nominacij za oskarja, vključno z najboljšim filmom in režijo. Phoenix je prejel oskarja, prav tako ga je prejel Hildur Guðnadóttir za izvirno glasbo.

Foto: Profimedia

Drugi del fima o Jokerju v kinematografe prihaja 4. oktobra 2024, napovednik pa si lahko ogledate tukaj:

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close