V Slovenijo so prišli čudežni trakovi, ki jih za prsi uporablja tudi J.Lo

29. marec 2023

V Slovenijo so prišli čudežni trakovi, ki jih za prsi uporablja tudi J.Lo

29. marec 2023
Foto: Marko Delbello Ocepek

Od zdaj naprej se lahko poslovimo od naramnic in modrčkov.

Na slovenski trg so namreč prišli priljubljeni trakovi Booby Tape, ki spreminjajo pravila igra v modnem svetu. Predstavljajo praktično rešitev za ženske, ki želijo nositi obleke brez naramnic, z globokim dekoltejem ali hrbtnim izrezom ter za tiste, ki si želijo eleganten dvig prsi.

Z Booby Tape trakovi vas ne rabi skrbeti, kako skriti naramnice spodnjega perila ali na diskreten način privzdigniti prsi. Trakovi so izdelani iz visokokakovostnega medicinskega lepila, ki je nežen do kože in zagotavlja zanesljivo oporo za vse velikosti košaric.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Navdušili mnoge slavne zvezdnice

Magične trakove za na rdečo preprogo uporabljajo tudi mnoge slavne zvezdnice, med njimi J.Lo, Alessandra Ambrosio in Emily Ratajkowski, navdušili pa so tudi znane Slovenke, med njimi Lorello Flego, Piko Zrim in Tjašo Kokalj Jerala, ki je uporabo trakov prikazala v simpatičnem posnetku.

Zgodba o uspehu dveh sester

Ideja o magičnih trakovih se je leta 2018 porodila sestrama Bianci in Bridgett Roccisano iz Avstralije. Ugotovili sta, da na trgu ni izdelka, ki bi ga lahko ženske uporabile za ustvarjanje učinka dviga prsi brez obiska plastičnega kirurga. Prišli sta na idejo, kako rešiti to težavo – s pomočjo traku.

Danes je Booby Tape uspešna blagovna znamka, ki ponuja celoten asortiment za nego prsi – v ponudbi so tudi prekrivala za prsne bradavice in silikonski podložki.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Na voljo v prodajalnah DM

Booby Tape izdelki so na voljo v drogerijah DM in v njihovi spletni trgovini.

“Že od samega začetka, lahko bi rekli prvega sestanka, smo bili navdušeni nad Booby Tape družino. Ko je ta pristopila do nas, smo v hipu videli jasen cilj: novo zgodbo in produkte, ki bodo očarali ženske v Sloveniji. Tako kot so jih že drugod po svetu,” je povedala Teja Kampuš, iz dm Slovenija.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Izdelke Booby Tape in njihovo uporabo boste lahko bolje spoznali v oddali dmLive v aplikaciji Moj dm, 4. aprila ob 19.30.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close