Victoria Beckham razkrila, da njena hčerka ne ve za njene vsadke

18. december 2023

Victoria Beckham razkrila, da njena hčerka ne ve za njene vsadke

18. december 2023
Foto: Profimedia

Slavna mama štirih otrok se je razgovorila o tem, kako je biti lepotni in modni vzor svoji 12-letni hčerki.

Victoria Beckham krasi naslovnico decembrske izdaje revije Allure, za katero je odkrito spregovorila o lepotnih in modnih standardih ter o tem, kako glede tega vzgaja svojo hčerko Harper Seven.

Ta ji je pred kratkim namreč pojamrala o razmaku med zobmi in o materinem znamenju, ki jo moti. Glede razmaka ji je Victoria dejala, da je ta prinaša srečo, za znamenje pa: “Cindy Crawford je družinska prijateljica, zato sem ji rekla: ‘Cindy so nekoč rekli, naj si odstrani svoje znamenje, in to znamenje je tisto, zaradi česar je Cindy prava Cindy Crawford.'”

Foto: Instagram @victoriabeckham

V intervjuju so jo nato vprašali, če je bila s svojo hčerko iskrena glede prsnih vsadkov, ki si jih je omislila v času kariere s Spice Girls. Leta 2014 je sicer javno priznala, da si jih je odstranila, a nikoli ni razkrila, kdaj.

Foto: Profimedia

“Če sem iskrena, si želim, da jih nikoli ne bi imela,” je priznala in dodala, da hčerki še ni povedala, da si je dala nekoč povečati prsi. “Nekoč ji bom povedala in mislim, da je prav, da to delim z njo, ampak nismo še tam.” Ob tem je priznala, da je je bila njena odločitev za povečanje zgolj znak negotovosti.

Foto: Instagram @victoriabeckham

Sama noče nositi tako kratkih kril kot mama

49-letna zvezdnica je pojasnila, da si želi, da bi svojo edino hčerko naučila, da se mora imeti rada točno takšna, kot je. “Poskušam jo naučiti, da sprejme svojo naravno lepoto,” pri čemer je najbolj zaskrbljena zaradi družbenih omrežij in kako bodo vplivala na Harper.

“Harper ni na družbenih omrežjih, tako da nam glede tega še ni treba skrbeti. Toda ko vidim, kako kruti so lahko ljudje, me res skrbi,” je dejala.

Pojasnila je še, da je Harper trenutno “v tistih letih, ko se bo njeno telo začelo spreminjati,” zato morajo kot družina poskrbeti za dobro komunikacijo in da se obkroži s prijaznimi prijatelji, je razložila. “Vendar je zelo grozljivo, ne morem lagati.”

Foto: Profimedia

Je pa 12-letnica (vsaj za zdaj) nekoliko bolj konzervativna od mame, ko je bila še del skupine Spice Girls. “Ko je videla moje oprave iz obdobja Spice Girls, mi je rekla, da so bila moja mini krila preprosto nesprejemljiva, saj so bila prekratka,” je povedala zvezdnica in dodala, da je bila hčerka pravzaprav precej zgrožena nad tem, kako kratka so bila njena krila.

Foto: Profimedia

Victoria jo je nato vprašala, če sama ne bo nikoli nosila takšnih kril, in ji je odvrnila: “Nikakor ne.”

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close