Disneyjeva zvezdnica: “Vsi, s katerimi sem hodila, so morali podpisati posebno pogodbo!”

03. junij 2023

Disneyjeva zvezdnica: “Vsi, s katerimi sem hodila, so morali podpisati posebno pogodbo!”

03. junij 2023
Foto: Profimedia

Raven-Symoné je razkrila podrobnosti svojega ljubezenskega življenja iz svojega Disneyjevega obdobja.

Igralka, znana predvsem po seriji Tipično za Raven (That’s so Raven), je od leta 2020 srečno poročena z igralko Mirando Pearman-Maday, toda pred leti so vsi njeni potencialni partnerji morali podpisati pogodbo o nerazkritju informacij. 

Foto: Instagram @ravensymone

“Nekaj časa sem potrebovala, da sem to dojela, za kaj zares gre, je zelo neosebno, vendar ljudje na takšnem položaju morajo to storiti,” pravi. Ne samo to, pogodbo jim je dala v podpis ravno preden je z njimi odšla v posteljo. 

37-letnica pravi, da je to del realnosti nekoga, ki je znan v Hollywoodu ter da vse skupaj zagotovo vpliva na kvaliteto razmerja ter njegovo dinamiko. Pogodbo o nerazkritju informacij je morala podpisati tudi njena sedanja žena, trenutek, ko jo je soočila s pogodbo, pa Raven-Symoné opisuje kot “nor”.

Bili sta namreč v francoski restavraciji v New Yorku. Igralka je od mame poslušala, naj Mirandi da v podpis pogodbo, toda Raven-Symone se je obotavljala.

Foto: Profimedia

“Vedela sem, da je na Mirandi nekaj drugačnega,” je povedala igralka. Miranda je pogodbo sicer podpisala in razumela potrebo po takšnih pogodbi, obenem pa sta se partnerici strinjali, da takšna pogodba iz razmerja ukrade vso iskrenost in pristnost.

Številni se Raven-Symoné spomnijo tudi iz priljubljene serije Cosbyjevi, ki pa je postala zaradi spolnih zlorab Billa Cosbyja omadeževana.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close