“V sebi sem nosila občutek krivde in sramu zaradi kontroverznosti, ki sem jo povzročila.”

22. maj 2023

“V sebi sem nosila občutek krivde in sramu zaradi kontroverznosti, ki sem jo povzročila.”

22. maj 2023
Foto: Profimedia

Miley Cyrus je v interjuju za britanski Vogue iskreno spregovorila o slavi in odraščanju v Hollywoodu, pa tudi o svojih najbolj kontroverznih trenutkih.

30-letnica se je s Hollywoodom srečala že v zgodnjih najstniških letih ter odraščala pod žarometi. Od prisrčne Disneyjeve najstnice je tako zrasla v mlado žensko, ki se je, gotovo se še spomnite, s pobritimi lasmi gugala na ogromni rušilni krogli ter poskrbela za številne provokativne nastope, danes pa se njena pesem “Flowers” neprestano vrti po radijskih valovih.

Cyrus pravi, da je dolga leta v sebi nosila določen občutek krivde in sramu zaradi kontroverznosti in razburjenja, ki ga je povzročila pred leti. Pravi pa, da se danes zaveda, kako strogo so jo ocenjevali, ko je bila najstnica, otrok.

“V otroštvu so me odrasli strogo obsojali, zdaj, ko sem sama odrasla, pa se vem, da nikoli ne bi strogo obsojala otroka,” dodaja. 

Foto: Instagram @mileycyrus

Američanka, rojena v državi Tennessee, pravi, da v resnici ni bila nikoli željna pozornosti ter da njeni provokativni nastopi niso bili krik po pozornosti, temveč se je želela le ločiti od lika Hannah Montana, ki ga je igrala med leti 2006 in 2011. Poudarja, da ne gre za pritoževanje nad svojo kariero in življenjem ter da vsega, kar je doživela, ne obžaluje. Prav tako nima nič slabega povedati o nekdanjemu možu Liamu Hemsworthu ter njuni desetletni zvezi. 

“Svoje zgodbe ne bi izbrisala in ne bi želela, da se izbriše. Zanimivo življenje omogoča zanimivo pripovedovanje zgodb.”

Miley Cyrus

Kot prava veteranka pevske in filmske scene ima ogromno zgodb, ki jih je Vogue zbral tudi na podlagi njenih outfitov. Pevka je tako pregledala album svojih najbolj prepoznavnih videzov ter opisala njihovo ozadje.

@etcanada

#MileyCyrus joined #Vogue to look back at some of her most iconic looks, including her looks on #HannahMontana 🎶🤠❤️ @Miley Cyrus

♬ original sound – ET Canada

Miley, ki že dve leti ne pije alkohola ter ne uživa nobenih substanc, pravi, da klubi niso več kraj, kjer bi preživljala čas, zato ji tudi sodelovanje pri takih pesmih ne ustreza več. “Bolj verjetno je, da me s prijatelji ujamete na sprehodu po vrtovih vrtnic ali v muzeju. Ne gre za to, da sem resnobna, preprosto sem napredovala,” pravi.

Za Vogue je razkrila tudi nekaj verzov prihajajoče pesmi, ki se odlično sklada s povedanim:

“Vem, da sem bila včasih nora, vem, da sem bila včasih zabavna. Praviš, da sem bila divja, jaz pravim, da sem bila mlada.

(I know I used to be crazy, I know I used to be fun. You say I used to be wild. I say I used to be young.)”

Miley Cyrus

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close