Za tetovaže serijskih morilcev je zapravila že 1700 evrov!

19. december 2021

Za tetovaže serijskih morilcev je zapravila že 1700 evrov!

19. december 2021
Avtor: Instagram

Britnee Chamberlain je fascinirana nad serijskimi morilci do te mere, da se je pokrila z njihovimi portreti.

28-letna Britnee Chamberlain ima na sebi vtetovirana ogromna portreta Teda Bundya in kanibala Jeffreya Dahmerja ter pravi, da ima v načrtu še portret Jacka Razparača v bližnji prihodnosti.

View this post on Instagram

A post shared by Britnee Chamberlain (@bcchamberlain)

Daily Star poroča, da se Britnee počasi spreminja v portfolij najbolj znanih serijskih morilcev, vključno s slikami in portreti. Zaenkrat so jo tetovaže stale preko 1500 funtov (okrog 1763 evrov), a je stroški ne motijo, saj pravi, da je njen življenjski smisel prekriti se z nenavadnimi portreti že od svojih zgodnjih dvajsetih.

“Če bi mi bilo mar, kaj si drugi mislijo, potem ne bi bila zvesta sebi in ne bi živela avtentičnega življenja,” pravi in dodaja: “Ljudje bodo vedno imeli svoja mnenja, ampak, kdo pa pravi, da so katera izmed teh mnenj pravilna ali napačna? Te tetovaže imam zaradi tega, kar pomenijo meni. Tako kot imajo nekateri svoje ljubljenčke ali družinske člane.”

Brittnee je s serijskimi morilci tako obsedena, da so jo navdihnili tudi za študij forenzične psihologije. Predvsem jo fascinira, kaj je morilce navdihnilo, da so storili tako srhljiva dejanja in je zelo strastna glede razumevanja misli kriminalcev.

Mladenka iz Sydneya pa si na svoji koži želi še štiri druge pošasti – vključno z Jackom Razparačem in Edom Geinom.

Britnee razlaga: “Nikakor ne podpiram njihovih dejanj, le zanima me, zakaj jih počnejo. Toliko enih faktorjev je, kot so sociološki, biološki in psihološki, ki prispevajo h kriminalnim dejanjem ali pa se končajo z njimi.”

“In dodati je treba, da niso vsi dovolj premišljeni ali razumni, da bi dojeli da družba tako ne deluje. Ne dobijo vsi možnosti, da bi spregovorili o tem, ali si poiskali pomoč, dokler ni prepozno. Moje tetovaže so le umetniško izražanje. Na tisoče ljudi si vsako leto vtetovira Hannibala in Freddya Kreugerja, ampak to je pa sprejemljivo, zakaj?”

Britnee pravi, da je bila sicer njena družina sprva presenečena, a je niso obsojali. Dodaja še, da njene tetovaže ne odražajo njene osebnosti.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close