5 nasvetov, kako izbrati popolne kavbojke, če imate obline

25. januar 2024

5 nasvetov, kako izbrati popolne kavbojke, če imate obline

25. januar 2024
Foto: Spotlight/launchmetrics

5 nasvetov, kako izbrati popolne kavbojke, če imate obline

25. januar 2024
Foto: Spotlight/launchmetrics

Ženske z oblinami, imajo pogosto težave pri izbiri kavbojk. S pomočjo teh nasvetov, pa bodo postale preteklost!

Težko je poiskati ustrezne kavbojke za svojo postavo, še posebej ženske z oblinami imajo pogosto največ težav pri izbiri kavbojk. Četudi je na voljo ogromno različnih modelov, nas pri večini nekaj moti, ali so preveč oprijete, predolge, če je ženska nižja, vizualno širijo ali pa je kroj neaktualen. Vsak mode na žalost ne ustreza vsaki postavi, zato upoštevajte teh 5 nasvetov, da boste našli pravega!

Foto: Instagram @ashleygraham

Ne skrivajte se za širokimi kroji

Včasih je veljalo, da se morajo ženske z oblinami izogibati ozkim krojem in še danes mnoge skrivajo svojo postavo pod širokimi kroji, po možnosti še v kombinaciji z visokim pasom, ki pa postavo še dodatno razširijo. Pozabite na stara pravila in sprejmite nova ter poudarite svoje obline v kavbojkah ožjega kroja.

Izogibajte se elastičnim modelom

Modeli z veliko elastana se zelo hitro raztegnejo, še posebej na zadnjici in na pogled ne delujejo prav nič zapeljivo. Manjša vsebnost elastana vseeno omogoča udobno počutje, in vse bo ostalo na svojem mestu. Prav tako bodite pozorne na tanjše materiale, ki se lahko prav tako raztegnejo in ustvarijo razcapan videz.

Foto: Spotlight/launchmetrics

Izogibajte se modelom z nizkim pasom

Modeli s srednjim ali višjim pasom so boljša izbira za ženske z oblinami, saj preprečujejo, da bi razkazovale trebušček in da vam bo na bokih čez pas visela koža. Modeli z višjim pasom zaobjamejo zadnjico ter trebuh in jim tako dajo še dodatno podporo.

Izbirajte temnejše kavbojke brez svetlejših poudarkov

Pobeljeni detajli na stegnih in zadnjici brez potrebe vizualno poudarijo postavo in optično širijo. Tudi raznorazni vzorci, napisi, velike luknje ne bodo ustvarile učinka, ki si ga želite, ampak ravno nasprotno. Pri barvah raje izberite temnejše kot svetlejše, če pa že želite svetle kavbojke, izberite raje sive kot svetlo modre odtenke.

Izogibajte se spletnim nakupom

Ali celo še huje, nakupom v trgovini, brez da bi kavbojke sploh preizkusile. Modeli in številke kavbojk se tako močno razlikujejo med sabo, tudi celo pri isti znamki, da boste težko na slepo izbrale najboljše zase. Ena najbolj poznanih plus size manekenk Ashley Graham pravi, da vse dvome pri nakupu kavbojk reši tako, da v njih naredi nekaj počepov. Izbrane kavbojke tako pomerite, v njih naredite nekaj počepov, da preverite, ali vam morda lezejo dol in kako dobro vas stisnejo v pasu in če je pas prenizek.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close