5 modelov kavbojk, ki bi jih morala imeti vsaka ženska

16. november 2023

5 modelov kavbojk, ki bi jih morala imeti vsaka ženska

16. november 2023
Foto: Instagram @rutaenroute

5 modelov kavbojk, ki bi jih morala imeti vsaka ženska

16. november 2023
Foto: Instagram @rutaenroute

Laskajo skoraj vsaki postavi in so izjemno vsestranske za kombiniranje.

Ne glede na vašo starost ali modni slog, kavbojke so kos, ki ga ima v omari vsaka ženska. No, če smo iskreni, imamo običajno kar več različnih parov, ki jih oblečemo za različne priložnosti. A kateri so tisti, ki bi jih dejansko morali imeti, saj so najbolj vsestranski?

Od potrganega jeansa, do chic in elegantnega modela v črni barvi, za vas smo poiskali 6 različnih modelov, ki bi jih morala vsaka ženska imeti v svoji jeans kolekciji.

Foto: Instagram @darjabarannik

Mom jeans

Brezčasne, vsestranske in udobne “mom jeans” hlače, ki jih opredeljujejo njihov ohlapen kroj in zožena oblika, so klasika. Hlače so na voljo v vseh barvnih odtenkih, od svetlih do temnih, k njim pa se bodo pozimi najbolje podali bulerji in debel pleten pulover.

Ravne kavbojke

Ravne kavbojke so ena najbolj brezčasnih modelov, ki je dokončno izrinil skinny modele. Njihova prednost je ta, da zaradi svoje ravne linije podaljšajo noge, še posebej, če jih boste kombinirali z visokimi petami.

Široke kavbojke

Široke kavbojke so lani v velikem slogu zakorakale na modno sceno in letos je njihova priljubljenost samo še narasla. Če se vam zdijo preveč “moške”, jih kombinirajte z elegantno bluzo, visokimi petami ter trendovsko torbico in videle boste, da lahko z njimi ustvarite izjemno eleganten videz.

Bele kavbojke

Že res, da so bele kavbojke v osnovi rezervirane za toplejše mesece, a če jih kombinirate s črnim pulijem in daljšim suknjičem ter k njim obujete črne gležnjarje, bodo v hipu postale osrednji zimski kos.

Palazzo kavbojke

Ena največjih prednosti palazzo hlač je njihova vsestranskost. Z lahkoto se iz sproščenih preobrazijo v formalne oprave, zaradi česar so primerne za različne priložnosti. Za sproščen videz jih kombinirajte z oprijeto majico ali pulijem, bomber jakno in supergami, za bolj eleganten izgled pa jim dodajte lepo krojen suknjič in visoke pete.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close