Zakaj so Kardashianove vedno z moškimi, ki varajo?

15. januar 2023

Zakaj so Kardashianove vedno z moškimi, ki varajo?

15. januar 2023
Foto: Profimedia

Družina Kardashian-Jenner je znana po široki paleti ljubimcev – še bolj pa po tem, da se njihova razmerja na koncu nikoli ne obnesejo.

Oboževalci pa so pričeli teoretizirati, da morda obstaja razlog, zakaj se zgodba vedno konča enako.

Zakaj se zdi, da so sestre vedno z moškimi, ki varajo?

Tristan Thompson in Lamar Odom, ki sta večkrat prevarala Khloe, Kylie Jenner, ki jo je prevaral Travis Scott, Kanye, ki je varal Kim, in celo Scott Disick, ki je nekoč varal Kourtney – ni zanikati, da obstaja vzorec, ki se vedno konča z prevaranimi Kardashian-Jenner sestrami.

@dbingeme Replying to @jakehendi2 i just dont get it and why stay with them??? #thekardashians #kimkardashian #kyliejenner #kourtneykardashian #khloekardashian #travisscott #kylieandtravis #travisbarker #kanyewest #ye ♬ original sound – bingeme

Nekateri oboževalci so izrazili mnenje, da se “dobri možje” najbrž preprosto nočejo zaplesti v družino Kardashian. Teorije so se začele širiti na Redditu, v podrubriki “r/KUWTK”, kjer se oboževalci običajno zbirajo, da bi razpravljali o družini in njihovih oddajah.

Ko so razpravljali o tem, zakaj Kardashianove vedno hodijo z moškimi, ki varajo, so mnogi predstavili lastne teorije, vključno s tem, da se nekateri moški družini raje izognejo.

Dobri moški, jih ne želijo

“Morda …. jih dobri moški ne želijo,” je komentiral en uporabnik.

Nekdo je uporabniku odgovoril z besedami: “Skoraj zagotovo. Resnemu igralcu ali športniku v skoraj katerem koli športu razen košarke bi bilo tako nerodno, če bi ga videli z tako neokusno resničnostno zvezdo.”

Foto: Profimedia

“Prav tako ne bi imele prav nič skupnega z osebo, ki ima pravi talent in obrt, ki jo jemljejo resno. Dvomim, da RDJ-ja (kratice igralca Roberta Downeyja mlajšega) zanima pogovor o barvah za nohte. Tudi Travisa Scotta najbrž ne, ampak on ni v resničnem razmerju s KarJenner.”

Drugi so razglabljali o tem, da je to lahko posledica tega, koliko polemik obdaja družino.

“Predvidevam, da večina ljudi okleva, da bi se zapletla s Kardashianovimi zaradi intenzivnega nadzora, pod katerim bodo,” je zapisal en uporabnik. “Kardashianove so mega znane in to je najverjetneje močno odvrnilo nekatere zvezdnike in močno privlači tiste napačne.”

Drugi uporabnik je ponudil več vpogleda v to. “Drama se prodaja, toda drama je stresna. Da bi bila predstava Kardashianovih dobičkonosna, morajo imeti zaplet. Toda ta zaplet je boleč in poleg tega škodi njihovim otrokom,” je zapisal.

Foto: Profimedia

“Kim, ki prikazuje dramo Kanyeja, svoje otroke odpre tudi temu negativnemu tisku. Tudi če so pisanja v medijih pozitivna, je to, da se vse deli z mediji, dobro le iz finančnih razlogov, ni pa za zdrave otroke in družino.”

Posledica pozornosti, ki obdaja družino

“Po naravi svojega dela Kardashianove prodajajo dostop do življenj, kar pomeni, da so se naučile manipulirati z mediji,” je trdil en uporabnik.

“Ta tisk bi lahko pomenil boljše finančne možnosti za njih, ne pa tudi za njihove partnerje. Njihovi partnerji so na koncu deležni večjega nadzora in presoje – in kariera partnerjev v resnici ni namenjena prodaji predstave ali izdelkov.”

Res je, da je bila družina vpletena v dosledne škandale, odkar je prvič skočila v središče pozornosti. To bi lahko povzročilo stres ne samo v družini, ampak v katerem koli odnosu.

Foto: Instagram

Mnogi tako sklepajo, da se dobri in pošteni moški Kardashiank preprosto izogibajo, a to se zdi malce mizogino. Moški imajo lahko dosledno razmerje za razmerjem in nihče ne trezne z očesom. Tudi ko je ena izmed njih prevarana ali prizadeta, je to v očeh javnosti vedno njihova krivda.

Morda se namesto spraševanja, zakaj Kardashianove hodijo s prevaranti, ne vprašamo, zakaj moški, ki hodijo z ženskami iz te družine, nimajo spoštovanja in spodobnosti, da ne varajo svojih zvestih partnerk?

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close