Zaradi stresa v šovu je v nekaj dneh shujšala pet kilogramov

04. april 2023

Zaradi stresa v šovu je v nekaj dneh shujšala pet kilogramov

04. april 2023
Foto: Instagram

Zanjo je bila najtežja negotovost, ko ni vedela, kakšna naloga jo čaka.

V resničnostni šov Super par, kje se bodo osem parov preizkusilo v ekstremnih izzivih, sta v nedeljo vstopila Katarina Benček in Marko Pavlović, ki veljata za enega najbolj prepoznavnih vplivnežev pri nas.

V šov so ju povabili producenti in Katarina nad idejo sprva ni bila niti malo navdušena. “Ko sem videla primer oddaje iz tujine sem rekla ‘Ni šans!’ Potem pa sem razmišljala, da je samo 18 dni in da bomo lahko imeli s sabo telefone, poleg tega si je Marko želel v šov in tako sem se odločila, da greva poizkusit svojo srečo, pamet in moč.”

V šovu je tudi videla priložnost, da zraste in dobi novo publiko, saj se je v svetu družbenih omrežjih zelo težko obdržati.

V nekaj dneh shujšala pet kilogramov

Prizna, da je bila preizkušnja zanjo zelo naporna in stresna. “Na srečo so nam pustili, da se dobro naspimo, tako da smo vstali okrog 8. ali 9. ure, sledil je pogovor med pari, kjer smo obnovili, kaj se je zgodilo prejšnji dan, nato pa so se začele preizkušnje.” Te so bile vsak dan drugačne. En dan so bile na vrsti ženske, drugi dan moški, tretji dan pa so tekmovali pari proti parom. Bolj kot težavnost nalog, je Katarino mučila negotovost, ko ni vedela, kakšen izziv jo čaka.

“Jaz sem človek, ki pri vsakem filmu in seriji vnaprej prebere, kaj se bo zgodilo, tako da si lahko predstavljate, kako mi je bilo grozno, ko smo morali po pet ur čakati v studiu, da smo izvedeli, kaj nas čaka.”

Stres je naredil svoje in v nekaj dneh je shujšala pet kilogramov.

“V šov nisem prišla sklepati prijateljstev”

Med pari sprva ni bilo napetosti, bolj ko se je šov bližal koncu, bolj se je večala napetost.

“Jaz se, iskreno, nisem ukvarjala z drugimi. V šov nisem šla sklepati prijateljstev. Nisem preračunljiva in se nikoli ne bi z nekom družila samo zato, da bi se okoristila. Tako da sem se večinoma ukvarjala sama s sabo,” prizna Katarina.

V šovu je s svojim partnerjem sicer tekmovala tudi vplivnica Eva Centrih, ki je Katarinina dobra prijateljica. “Z Evo se res dobro razumeva, na ogromno področjih sva si zelo podobni in v šovu ni bilo nič drugače. O njej imam za povedati same lepe stvari,” je iskrena.

Kaj pa odnos z Markom? Ta se je v šovu samo še poglobil. “Pari smo se med seboj zbližali, ker smo enostavno morali delovati kot ekipa. Ko sem ga jaz videla po tistih petih urah čakanja, mi je v trenutku bilo lažje pri srcu, bolj varno sem se počutila, ko sem ga zagledala. Čeprav sem bila včasih tudi jezna nanj, naju je ta izkušnja vsekakor bolj povezala.”

Zanimalo nas je tudi, ali sta si priborila zmago, ampak tega nam seveda ne smeta izdati. Očitno bomo morali počakati na konec šova, ki je na sporedu ob nedeljah in ponedeljkih zvečer.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close