Zato se splača obiskati Kempinski, pa četudi samo za en dan!

13. september 2023

Zato se splača obiskati Kempinski, pa četudi samo za en dan!

13. september 2023
Foto: Kempinski Palace Portorož

Kempinski Palace Portorož že sam po sebi predstavlja edinstveno destinacijo v samem središču Portoroža, zdaj pa se lahko pohvali še z vrhunsko wellness izkušnjo.

Luksuzni petzvezdni hotel Kempinski Palace Portorož nudi neverjetno namestitev v prečudoviti palači z veličastno habsburško fasado, hkrati pa zagotavlja brezhibno storitev.

Ta hotel ponuja neverjetna naravna bogastva, bogato zgodovino in kulturno dediščino v kombinaciji z vrhunsko storitvijo in ponudbo hotela. To so le nekateri od razlogov, zakaj se gostje vedno znova vračajo, očarani s to edinstveno destinacijo.

Z odprtjem svojih vrat 20. avgusta 1910, v času Avstro-Ogrske monarhije, je elegantni hotel Palace postal simbol bleščeče turističke destinacije ob Jadranskem morju. Skozi čas je Portorož pridobil sloves elitnega evropskega letovišča in zdravilišča. Kempinski Palace Portorož danes predstavlja kulturni spomenik v slovenski Istri, bogat z naravnimi lepotami in nepozabnimi sončnimi zahodi nad Jadranskim morjem. Obiskovalcem ponuja priložnost za bivanje v eni od 182 luksuznih sob in apartmajev, obdanih s kombinacijo sodobnega oblikovanja in brezčasnega klasičnega dekorja. Storitve in gostoljubnost dosežejo izjemno visoke standarde, kar zagotavlja vsem obiskovalcem nepozabno izkušnjo razkošja.

Svojim gostom omogoča uživanje v edinstvenih vsebinah in storitvah – okušanje domačih specialitet v enem izmed izjemnih hotelskih restavracij, sprehod ob čudoviti peščeni plaži ob zahodu sonca za istrskimi griči ter spektakularni tretmaji v Rose Spa.

Foto: Kempinski Palace Portorož
Foto: Kempinski Palace Portorož

Prepustite se eni najboljših facialistic na svetu

Če imate za obisk Portoroža le en dan, priporočamo, da ga preživite v njihovi vrhunski wellness oazi Rose Spa, kjer lahko odkrivate sproščujoče tretmaje iz bogate ponudbe ekskluzivnih storitev. Spa svoje storitve namreč ponuja v elegantnem prostoru, ki vključuje deset prostorov za tretmaje, zunanje in notranje bazene napolnjene z morsko vodo, jacuzzi, fitnes center in savno.

Poleg tega si lahko v Rose Spa privoščite ekskluzivne lepotne tretmaje priznanih kozmetičnih znamk Biologique Recherche in Thalgo, ki slovita po izdelkih, obogatenih z regenerativno močjo alg in izvlečkov morskih virov. Obenem imate tam tudi priložnost odkrivanja skrivnosti Gua Sha masaže in posebnih rutin za nego obraza pod vodstvom Sare Bičič, ene izmed petih najboljših facialistic (strokovnjakinja za kožo, op. p.) na svetu.

Foto: Kempinski Palace Portorož

Tretmaji, ki upočasnjujejo staranje

Razvajate se lahko denimo s tretmajem Royal Face Lift, ki združuje ročno dviganje in tehniko Gua Sha, za aktivacijo mišic obraza. S temi vajami in posebnimi tehnikami naravnega liftinga se upočasni proces staranja kože, rezultat pa je čvrsta in napeta koža.

Izstopata tudi tretma Biologique Recherche Soin Lift C.V.S. Piling in lifting tretma, ki v kombinaciji s tehnikami oblikovanja, zasnovanimi za zrelo kožo, pusti kožo na obrazu, vratu in dekolteju gladko in tonirano.

Biologique Recherche je znan po svoji izjemni učinkovitosti, ki izhaja iz kliničnega in personaliziranega pristopa k negi kože. S skrbno izbranimi čistimi in naravnimi aktivnimi sestavinami, skupaj z inovativnimi metodami zdravljenja, ta znamka ponuja ekskluzivno izkušnjo, osredotočeno na dosego vidnih rezultatov, prilagojenih individualnim potrebam kože.

Z združitvijo razkošnega namestitvenega ponudbe, bogate gastronomske ponudbe in izjemnih wellness storitev, Kempinski Palace Portorož ustvarja nepozabno izkušnjo, ki vas bo osvežila, sprostila in pustila nepozabne spomine.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close