Že pogrešate Beli lotos? Prihaja 3. sezona in to je vse, kar vemo o njej.

28. december 2022

Že pogrešate Beli lotos? Prihaja 3. sezona in to je vse, kar vemo o njej.

28. december 2022
Foto: Profimedia

HBO je ponovno uspelo ustvariti serijo, za katero že komaj čakamo, da pride nova sezona. Po presenetljivem finalu druge sezone smo že v nestrpnem pričakovanju tretje.

Da bo serija Beli lotos dobila 3. sezono, je HBO potrdil že po treh epizodah druge sezone. Kako tudi ne bi, saj je bila prva sezona velik uspeh, druga pa je to nakazala že po treh delih.

Za tiste, ki (še) niste gledali te izjemno priljubljene serije, je tu krajši povzetek: gre za črno humoristično serijo, ki spremlja goste in zaposlene v izmišljeni hotelski verigi letovišča Beli lotos. Idilična okolica kmalu postane prostor za vse bolj temačna (beri: morilska) dejanja razvajenih bogataških gostov.

Jennifer Coolidge in Jon Gries sta edina igralca, ki sta nastopila v prvi in drugi sezoni. (Foto: Profimedia)

Prva sezona je bila umeščena na Havaje, druga pa na Sicilijo.

Kje se bo odvijala težko pričakovana tretja sezona, še ne vemo, je pa HBO že 18. novembra, skupaj z uradno potrditvijo za 3. sezono, predstavil prvi “teaser”: “Komaj čakamo, da vas pozdravimo na naslednjem posestvu Belega lotosa,” so zapisali na Twitterju.

To pa je vse, kar že vemo o tretji sezoni:

Katero lokacijo bomo naslednjo občudovali?

Hbo tega seveda še ni razkril, je pa ustvarjalec serije Mike White v različnih intervjujih namignil, da bo naslednje letovišče Belega lotosa v Aziji.

“Mislim, da bi bilo zabavno morda oditi na povsem drugo celino,” je povedal za Deadline in dodal, da so s prvo in drugo sezono že pokrili ZDA in Evropo, zdaj pa bi “morda Azijo, nekaj takega norega, to bi bilo zabavno,” je dejal.

Druga sezona se je odvijala na idilični Siciliji. (Foto: Profimedia)

Kakšno novo dramo lahko pričakujemo?

Mike je v videu za HBO-jev uradni Instagram profil razkril, k čemu se nagiba v tretji sezoni:

“Prva sezona je na nek način poudarjala denar, druga pa seks. Mislim, da bi lahko tretja sezona morda ponudila satiričen in humorističen pogled na smrt ter vzhodnjaško religijo in duhovnost,” je razkril.

Koga bomo videli v tretji sezoni?

Za zdaj še ni bilo uradnih najav, a na žalost lahko po razpletu druge sezone z zagotovostjo vemo, koga ne bomo videli. To je Jennifer Coolidge, ki je navdušila tako v prvi kot drugi sezoni. Za upodobitev Tanye v prvi sezoni je bila nagrajena z emmyjem, zanj pa je nominirana tudi za drugo sezono.

Govori se, da naj bi se v tretjo sezono vrnil lik iz prve. Gre za lik uspešne poslovne ženske Nicole, ki jo igra Connie Britton. Ta je razkrila, da bi morala zaigrati že v drugi sezoni, a je prišlo do sprememb scenarija, zato upa na tretjo.

Connie Britton upa, da bo lahko ponovno odigrala uspešno Nicole. (Foto: Profimedia)

Kdaj bo premiera tretje sezone?

Uradne informacije glede datuma premiere še ni, a sodeč po datumih izida prejšnjih dveh sezon, lahko sklepamo, da se bo to zgodilo v začetku leta 2024.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close