Jessica Biel hoče začeti gibanje za prehranjevanje pod prho

29. januar 2024

Jessica Biel hoče začeti gibanje za prehranjevanje pod prho

29. januar 2024
Foto: Profimedia

Še zdaj ne vemo, če se šali ali ne.

Priljubljena igralka Jessica Biel je že pred časom razkrila, da uživa v tem, da jé pod prho, zdaj pa je na svojem TikTok profilu celo delila nasvete, kako se tega uspešno lotiti. Med drugim je somišljenikom priporočila, da si pod prho omislijo polico, na katero lahko odložijo svojo skodelico in preostalo hrano.

Vse skupaj se je začelo decembra, ko je prvič razkrila, da se prehranjuje pod prho, zato je njene oboževalce in sledilce zanimalo več podrobnosti. Denimo, kako se tega loti in kako to izgleda. Igralka jim je ustregla in posnela nov video.

@jessbiel Replying to @Ryan ♬ original sound – Jessica Biel

“Vsem hvala za vsa vprašanja. Navdušena sem, da vas vse tako zanima. Želim si začeti gibanje za prehranjevanje pod prho,” je začela video, nato pa nadaljevala, da je tovrstna praksa pravo olajšanje za vse, ki multitaskajo. Takšnim je priporočila tudi uporabo police oziroma nekaj, kamor lahko odložiš svojo skodelico, pravi.

Nato je nanizala nekaj smernic prehranjevanja pod prho: “Rada enkrat ugriznem ali naredim en požirek in potem hrano ali pijačo odložim. Potem pa lahko naredim svoje in si umijem lase.” Ob tem je poudarila, kako je pomembno, da milo ne pride v stik z živili, poleg tega pa je pomembno tudi žvečiti s popolnoma zaprtimi usti. “Žvečite, ne odpirajte ust, ne spustite vode v usta. Uživajte v prhanju,” je še dejala.

V naslednjem videu pa je pokazala svoje prvo priporočilo: kako pod prho jesti rdečo pomarančo.

@jessbiel

Blood orange is the new black. Giving the people what they want…

♬ original sound – Jessica Biel

Kaj pravite, bi sledili njenemu zgledu?

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close