Chefinja klana Kardashian razkrila, kaj zvezdnice v resnici jedo

28. januar 2024

Chefinja klana Kardashian razkrila, kaj zvezdnice v resnici jedo

28. januar 2024
Foto: Instagram @kimkardashian

Chefinja klana Kardashian razkrila, kaj zvezdnice v resnici jedo

28. januar 2024
Foto: Instagram @kimkardashian

Če ste mislili, da zvezdnice z začetno črko K ne jedo drugega kot puste solate, ste se še kako zmotili. Njihova zasebna chefinja je razkrila, kaj vse jim pripravlja za pod zob in kaj je njihov najljubši obrok, kadar se pregrešijo.

Dolgoletna zasebna kuharica Kardashian-Jenner klana Khristianne Uy, bolj znana kot Chef K (da, tudi njeno ime se prične na črko K, kar zagotovo ni naključje) je za tabloid Page Six razkrila, da so pri prehranjevanju resnično disciplinirane.

Pravi še, da si zvezdnice dokler vzdržujejo togo telesno vadbo brez težav privoščijo tudi “goljufive obroke”, kot so testenine in sir na žaru.

Foto: Instagram @chefkla

Slavna kuharica, katere vizualne obrazne poteze vse bolj spominjajo na Kris, pojasnjuje, da se zvezdnice resničnostnih oddaj ob svojih `goljufivih obrokih` ne nažirajo, saj se zavzemajo za zmernost in aktivnost. “Recimo, da bodo pojedle en cel sir z žara, bodo to nadoknadile z vadbo v telovadnici,” pojasnjuje.

Foto: Profimedia

Zasebna chefinja pripravlja obroke za družino Kardashian-Jenner že skoraj devet let. Po šestih letih usklajevanja osebnega kuhanja za mamo in hčerke je kasneje chefinja iz Los Angelesa prešla na kuhanje izključno za njihove zasebne dogodke kot so božična večerja, velikonočna večerja in rojstnodnevne zabave.

Chefinja je dejala, da se med prazniki dekleta ne držijo nazaj in prav tako uživajo testenine, kruh in sendviče s sirom na žaru, a ob tem nikoli ne zanemarijo rutine jutranje hoje in telovadbe. Kaj jim je pripravila za zadnjo božično večerjo, vključno z receptom, je delila tudi s svojimi sledilci na Instagramu.

Kaj jim prija po živahnih napornih nočeh?

Slovenci smo vajeni, da se v poznih nočnih urah na meniju znajdejo burek ali kebab, Kardashianke pa obožujejo sendvič s sirom na žaru. “Z domačo paradižnikovo omako Rao je to najlažja 10-minutna stvar,” je zaupala. “Včasih rečejo: ‘Ah, tukaj ste že 21 ur, ampak ali lahko pripravite še en pozno nočni prigrizek?,” je dejala in dodala: “Kdo ne obožuje sira na žaru s paradižnikovo omako, kajne?”

Foto: Instagram @chefkla

41-letna Chef K filipinskega rodu, ki je svoj veliki met doživela leta 2013, ko je zmagala v oddaji The Taste, kjer jo je pohvalil neponovljivi pisec o hrani Anthony Bourdain, je zaupala, da ima seznam prepovedanih jedi.

Čeprav se mnogokrat izogibajo glutenu, pa ima še vsaka od zvezdnic kakšno jed ali sestavino, ki je ne želi videti na meniju. Še najbolj se pri kuhanju prilagaja Kourtney, saj je veganka ter otrokom, ki so po njeno zelo izbirčni. Kim ne bo jedla jedi s koriandrom, Kendall sovraži pekočo papriko, Khloé pa od proteinov je le piščančje prsi in puranje meso.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close