Prodajalka in stevardesa, ki je iz svojih otrok naredila milijonarje, celo milijarderje

14. december 2023

Prodajalka in stevardesa, ki je iz svojih otrok naredila milijonarje, celo milijarderje

14. december 2023
Foto: Profimedia

Prodajalka in stevardesa, ki je iz svojih otrok naredila milijonarje, celo milijarderje

14. december 2023
Foto: Profimedia

To je zgodba o Kris Jenner, glavi družine Kardashian.

Kar naprej je v medijih, zato jo, hote ali nehote, poznamo tudi vsi, ki nas opravljivi tisk in tabloidi ne zanimajo preveč. A kot se to pogosto zgodi pri bogatih in slavnih, je življenjska zgodba Kris Jenner bolj zanimiva od vloge, v kakršni jo poznamo zadnje desetletje.

Kris je namreč glava družine Kardashian in pobudnica nastanka resničnostnega šova Keeping Up with Kardashians, ki je pritegnil milijone gledalcev po svetu.

Kris je svetu predstavila resničnostni šov, kakršnega še nismo videli. (Foto: Profimedia)

Zaradi njenega izostrenega čuta in že skoraj plenilskega nagona, ko gre za posel in pritegovanje pozornosti ter sponzorjev, je Kris v rumenem tisku dobila vzdevek ‘mamadžerka’.

Kris je zagotovo rojena organizatorka in uspešna poslovna ženska. Ni obogatela le sama, ampak je iz vsakega od svojih šestih otrok naredila milijonarja! Pa povejte, koliko staršev poznate, ki lahko trdijo enako …

Foto: Instagram @krisjenner

Od nekdaj sanjala o eliti

V svet slavnih se je Kris prebila s poroko z Robertom Kardashianom, s katerim je bila poročena od leta 1978 do 1991 (umrl je leta 2003, op.). Sedaj 68-letna zvezdnica pa je do poroke s Kardashianom živela precej preprosto življenje, delala je kot prodajalka in stevardesa. A že od malih nog je sanjala o bogastvu in slavi in želela postati del elite.

S trmo, trdno odločenostjo in lepim videzom ji je to tudi uspelo. Ena od najbolj seksi babic na svetu ima sedaj pod palcem več kot 200 milijonov dolarjev, lahko trdimo, da je dosegla svoj cilj. Nekateri od njenih otrok jo po premoženju sedaj celo prekašajo.

Kris in Bruce z Robom, Khloé, Kim in Kourtney. (Foto: Profimedia)

Več o njeni preteklosti je v knjigi The Kardashians: An American Drama (Kardashianovi: Ameriška drama) pred nekaj leti razkril Alfred Garcia, s katerim je bila svoje čase v zvezi, še pred poroko z Robertom.

Garcia je z njo kot modni fotograf nekoč posnel oglasno kampanjo, saj je Kris kot mlada punca sanjala, da bi postala manekenka.

V knjigi pravi, da Kris res ni bila iz materiala za modni svet, prepričan pa je, da se je kot stevardesa zaposlila zato, da bi spoznavala ljudi – predvsem bogate in uspešne moške.

“Vedno je rada hodila ven z ljudmi, ki so bili slavni ali imeli nekaj pod palcem,”

se spominja ne preveč diskretni Garcia.

“Vselej je govorila, da je prepričana, da se ji bo zgodilo nekaj izjemnega in ji svet postavilo na glavo,” je še dejal. In imel je prav.

Foto: Profimedia

Iz imena Kardashian naredila eno največjih znamk

Kris je namreč kmalu uspel ‘veliki met’, ko je spoznala Roberta Kardashiana, pa čeprav jo je pred poroko za nekaj mesecev zapustil zaradi Priscille Presley. A ker naj bi bila Priscilla še vedno zaljubljena v Elvisa, se je Robert vrnil h Kris.

Sledila je poroka, vse ostalo pa je zgodovina. No, zakon je vseeno šel po zlu, po ločitvi pa se je zelo hitro poročila z Bruceom Jennerjem, ki je pred nekaj leti spremenil spol in postal ženska (spremenil/a je tudi ime: zdaj je Caitlyn).

Kris in Bruce s hčerkama Kylie in Kendall. (Foto: Profimedia)

Zakon z Bruceom je po 22 letih razpadel, a sta po ločitvi ostala dobra prijatelja in sodelavca. Zadnjih devet let pa je v zvezi s Coreyjem Gamblom, ki je od slavne mamadžerke mlajši kar 25 let.

Kris in Corey (Foto: Profimedia)

Kris so se v zakonu z Robertom rodili štirje otroci, Kourtney, Kim, Khloé in Rob, v zakonu z Bruceom pa dva, Kendall in Kylie. Njenih šest otrok pozna cel svet, iz njih pa ji je uspelo narediti milionarje, iz Kim in Kylie pa celo milijarderki. In kar je najpomembnejše: iz imena Kardashian je naredila svetovno prepoznavno blagovno znamko.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close